Lion dovodi igrača koji nije imao mesta kod Gvardiole?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 20.08.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net

Defanzivac će uskoro potpisati za francuski klub.

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Lion je uspeo da zadrži Fekira, a izgleda da su uspeli da pobede mnogobrojnu konkurenciju i dovedu defanzivca iz Mančester sitija.

Očekivalo se da Denajer dobije šansu u postavi Mančester sitija, pogotovo kada se pogledaju njegove partije na pozajmicama u Seltiku i Galatasaraju, ali izgleda da će na kraju napustiti klub.

Mnogi su želeli belgijskog defanzivca da dovedu na pozajmicu, među njima su Seltik, Galatasarej i Torino, a iznenada se tu umešao Lion i pobedio konkurenciju.

Lion je želeo Rubena Diasa iz Benfike, ali Portugalci su odbili da prodaju svog igrača, pa je predsednik francuskog kluba brzo reagovao i postigao dogovor sa Džejsonom Denajerom, ovu informaciju prenosi francuski "Lekip".

Nije još potpuno jasno da li će dvadesettrogodišnji igrač stići na pozajmicu ili će Lion otkupiti ovog igrača. Medicinski pregledi su zakazani za večeras, pa će uskoro biti poznati i ti detalji.

Denajer je igrač koji može da igra na mnogo pozicija u timu, praktično sve u odbrani, a dobar je u na sredini terena. On je u Siti stigao 2013. godine, ali nikad nije dobio pravu šansu, pa je narednih pet godina praktično proveo po raznim pozajmicama.
<-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke