Liga šampiona, pa napad na titulu! Ovo su mete Totenhema!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.05.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net

Totenhem želi da se dobro umeša u borbu za titulu šampiona Engleske. Da li je vreme?

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Mančester siti je dostigao vrhunac, sada samo može da usledi pad, sa druge strane Arsenal i Mančester junajted nisu na potrebnom nivou i trenutno su iza Totenhema po kvalitetu, a Čelsi je ekipa kojoj sledi zabrana transfera i odlazak možda i najveće zvezde, Edena Azara. Liverpul je možda i favorit naredne sezone za titulu, a da li smemo da otpišemo Totenhem?

Nikako.

Ekipa Mauricija Poketina napreduje iz godine u godinu, beleže se sve bolji rezultati i kostur ekipe koju čine Loris, Vertongen, Eriksen, Dele Ali, Kejn, Son, Moura i ostali bi mogla da bude glavni konkurent za titulu naredne sezone.

Šta je potrebno Totenhemu?

Duža klupa definitivno, kada god bi se neko od vodećih igrača povredio ili bio suspendovan, nastao bi problem. Ipak, glavni cilj jeste zadržavanje Poketina kao trenera, ali i gore pomenutih igrača, a sve će to biti moguće ukoliko se osvoji Liga šampiona.

Dakle, od meča na stadionu Vanda Metropolitano sve zavisi, a ukoliko Totenhem pobedi, mogu se nadali i borbi za titulu naredne sezone.

Postoje i mete, i to one za rotaciju i perspektivni igrači, jedan od njih jeste i fudbaler Lidsa Džek Klark koji nije uspeo sa tim timom da se plasira u Premijer ligu i želi da je igra, makar i kao rezerva u Totenhemu. Vredi 10 miliona funti, ima samo 18 godina i bio je jedan od ključnih igrača Marsela Bijelse.

Čengiz Under iz Rome je takođe meta, Roma je u padu, pa je to šansa Totenhema da dovede perspektivno krilo. Vredi oko 50 miliona, ali je i Arsenal zainteresovan.

Još jedan igrač koji je na meti Totenhema jeste Dani Sebaljos iz Reala, ovaj momak koji ima 22 godine nije dobio šansu u Real Madridu da se dokaže i mogao bi to da dobije u Totenhemu gde bi menjao Dele Alija ili Eriksena kada se ukaže prilika. I njegova vrednost je oko 50 miliona.

Očekuje nas ne tako vrelo leto za Totenhem koji će dovoditi, ali ne očekujte prevelike zvezde, već samo igrače koji će dopuniti sastav sadašnjeg tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 22.05.2019
14:30

Mislim da im ipak treba neko ko moze da pojaca prvi sastav. Centralni ili zadnji vezni ali ne Vanjame nego pravi igrac. Verovatno i stoper posto ce Vertongen otici . Ostala pojacanja bi verovatno bila ona koja ce pojacati konkurenciju i produziti klupu.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 22.05.2019
12:34

Da je redovno igrao imao bi toliku vrijednost, Ceballos je ogroman talent i predobar tehnicar ali sada vrijedi 30tak mil.

avatar
RocknRolla
Wednesday, 22.05.2019
12:32

Eriksen ide,nece produziti ugovor a sto se tice Sebaljosa,vredi pokusati,pokazao je potencijal a mlad je igrac. Mozda dodje do neke razmene sa Realom uz doplatu.

avatar
AFC
Wednesday, 22.05.2019
12:06

Svi ovi hvalospevi o Totenhemu će pasti u vodu ukoliko ne osvoje LŠ. Na kraju se računaju isključivo rezultati, tako da priče da su "strašna ekipa" za najveće domete ne pije vodu. Iskreno kao navijač Arsenala bih voleo da ih Liverpul razmontira u finalu i tako pokaže da su tu spletom srećnih okolnosti, a ne neke grandiozne igre i organizacije. Ne kažem da nemaju dobre igrače,samo ne verujem u Poketina kao nekog fudbalskog maga koji priziva kišu i gromove, odsustvo rezultata u PL to i dokazuje.

avatar
Rooster
Thursday, 23.05.2019
12:38

Kakve srecne okolnosti?! Svaka im cast! Ako cemo tako i Liverpul je imao srece.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 22.05.2019
11:26

Under i ceballos 100 mil xaxaxaxaxaxaxaxa

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 22.05.2019
11:01

Zadrzite Poketina i vratite Modrica i Bejla ... Sto da ne ?

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 22.05.2019
14:24

slazem se ali bi morali dovesti i jos jednog stopera, recimo Umtiti ukoliko ga barsa bude prodavala.Ili ako nece Bale zbog plate onda James rodrigez, neres ili zijeh

avatar
Rikardo Roča
Wednesday, 22.05.2019
10:31

Sebaljos 50 miliona čega? Ne znam ko sastavlja ovakve tekstove???

avatar
Wizard08
Wednesday, 22.05.2019
10:31

Sebaljos 50 miliona,pa nije ovaj lev( ili levi) veverica.

avatar
tomi selbi
Wednesday, 22.05.2019
11:29

Nije veverica sigurno, ali sad malo da mecka zaigra i pred njegovim vratima... Mogu i drugi da se natezu i budu bezobrazni pri odredjivanju cena.

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 22.05.2019
12:12

Nije ni Perez, pa da mu ovaj za Eriksena kome istice ugovor naredne sezone, trazi 150 miliona.