"Licemerni" Arsenal, kako je Vilijan izazvao buru u Londonu?

Autor: Stefan Matić
petak 14.08.2020.
11:12
Izvor: Sportske.net

Brazilac gotovo izvesno prelazi kod "tobdžija".

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Brazilac je bio jedan od najzapaženijih igrača Čelsija ove sezone, ali politika kluba ostaje ista - igračima preko trideset godina se ne nude dugogodišnji ugovori.

Tako je Vilijan sa svojih 32 godine na pragu prelaska u dres ljutog rivala - Arsenal je spreman da ponudi trogodišnju saradnju, neki mediji spominju da će biti i bonus jedna godina.

Plata Brazilca će biti navodno manja nego u Čelsiju, ali uz bonuse pri potpisu i uz nastupe ona raste na neverovatnih 220 hiljada funti nedeljno. Matematika nam kaže da će Arsenal u njega uložiti ogromnih 35 miliona funti.

Ovo je razgnevilo neke "tobdžije" sa obzirom da se ranije tokom nedelje pojavio predlog za otpuštanjem čak 55 ljudi iz samog kluba zbog ekonomske situacije u korona eri.

Ozvaničenje je usledilo u toku pisanja ovog teksta, Vilijan prelazi u crveni deo Londona. Ostaje da se sačeka kakva će biti reakcija navijača grada Londona sa svih strana na ovaj "papreni" posao.

Baner
  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 15.08.2020
13:19

Dobar igrac ali velike su to pare za te godine i taj ugovor.Pogotovo sto Arsenal navodno kuburi sa parama...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 14.08.2020
15:06

Dobro je izbrao mislim da ce Spursi biti sve losiji sa Mouom a da ce ipak Arsenal biti bolji od njih

avatar
jack wilshere
Friday, 14.08.2020
13:32

Cuj razgnevilo nekoga pitanje kako ce gazda privatnik raspolagati svojim parama i koliko ce imati zaposlenih ljudi?? Ovo je nerealno i za napisati.

avatar
MixEr
Friday, 14.08.2020
12:46

Arsenal je odlično prošao. Dobio je iskusnog polivalentnog odličnog igrača koji može da pomogne dosta ekipi. Na ovaj način se omogućava da Saka i ostali mladi igrači koji su budućnost Arsenala postepeno napreduju i da imaju pravi uzor za napredak. Sad samo da se dovede pravi DM i CD, a po mogućstvu i neki ozbiljan DLP i Arsenal ima da bude top ekipa

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 14.08.2020
12:18

E ukompletiro je cirkus Arsenal sa nasa 2 bivsa čempresa. Nek vam je sa srecom.