Levi u problemu, prodaja dva ponajbolja "pevca" donosi nula evra?!

Autor: Stefan Matić
petak 06.09.2019.
19:38
Izvor: Sportske.net

Oba fudbalera su već mesecima na meti evropskih velikana.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Situacija oko Kristijana Eriksena svake nedelje dobija novi obrt. Danac je trebao da bude letnje pojačanje Real Madrid, ali je Zinedin Zidan želeo sunarodnika iz Junajteda. Epilog je poznat, Pogba je ostao na "Old Trafordu", a kreativac "pevaca" je ušao u poslednju godinu ugovora.

Bivši fudbaler Ajaksa je meta Juventusa, veruje se da će i Real pokušati za 'džabe' da dovode Eriksena, ali to neće biti jedini 'Bosmanov' odlazak iz Totenhema.

Čelnik "pevaca" Danijel Levi nije uspeo da produži ugovor ni sa Tobijem Aldervereldom, iako je u par navrata tokom leta bio blizu dogovora sa Romom. "Vučica" je na kraju dovela Manćinija i Smolinga, tako da je Belgijanac tražena 'roba' narednog leta.

Toby Alderweireld Tobi Aldervejreld

Tako se klub iz Londona suočava sa gubitkom dva ponajbolja igrača u linijama tima, ono što će 'boleti' vlasnika jeste to što će se u kasu sliti svega nula evra naknade.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 06.09.2019
22:25

Da si manje bio alav celavi mozda bi nesto i zaradio

avatar
Nerealno realan
Friday, 06.09.2019
21:09

Jaooo, pa ovi bi pali ManUtd kao budali samar. I to za dz. Kad bi uspeli ove godine da izbore LS, mislim da bi mozda cak i uspeli da ih dovedu. :)

avatar
riquelme
Friday, 06.09.2019
22:21

Rekao bi im da slobodno racunaju na 25% vecu platu od najvece koju im ponude. Treba da ih kupe na zimu i to za lepe pare ako treba. Tipa 60+20! Ali moraju da pocnu da igraju kako bi sa Eriksenom nagurali do 4. mesta.

avatar
3x3
Friday, 06.09.2019
20:51

Mora nekad malo i tako. Da je trazio manje pare, bilo bi ih. Ovako najbolji igrac pocinje utakmice sa klupe, ekipi ne ide, a para nema.

avatar
Mangus
Friday, 06.09.2019
20:42

I na kraju ce obojica zavrsiti u juventusu. Kako je kjelini mator i ozbiljno povredjen, rugani beskoristan a bonuci... Bog zna kakav, trebace im stoper.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 06.09.2019
20:01

Kakav je Levi pajser, svoje igrace precenjuje na nenormalne sume koje niko ne zeli da plati i to pravda tvrdnjom kako su top klasa a sa druge strane ne zeli da im da plate kakve igraci top klase imaju u ostalim klubovima, posle se cudi sto nece da produze ugovor.

avatar
riquelme
Friday, 06.09.2019
22:27

Ima covek svoju filozofiju. Nema tu preterano iskakanja. Do skoro nikom nije davao vise od 100 hiljada nedeljno. On je covek cash machine! Veruj mi, boli njega uvo za titulu. Bitna je LS da se igra, stadion je napravljen sva bitna desavanja ce se desavati na onoj ludnici od stadiona tako da za njega je i ovo mnogo sto je dao. Ali stvarno steta, kada Poketinjo povuce potez idu oni na pozicije 6-7. A imali bi top ekipu sa jos 2-3 bombe. Tipa top stoper, top zadnji vezni i recimo Dibala. Mada se mnogo prica o onoj sezoni ala Lester da je morala da bude njihova...