Levandovski više nije na listi Reala?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.04.2018.
15:02
Izvor: Sportske.net

Biće totalno ludilo kada prelazni rok počne.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Lista imena koji se povezuju sa Realom je sve veća i veća iz dana u dan, ali da li se to sa te liste sklanja ime Roberta Levandovskog?

Real će najverovatnije potrošiti ogroman novac kako bi napravio neke nove "Galaktikose", a dosta imena se pominje u medijima. Napadači su svakako u žiži interesovanja pošto se očekuje odlazak Karima Benzeme i Gereta Bejla.

Kako prenosi "Radio MARCA", Real je od napadača zainteresovan za Harija Kejna iz Totenhema, Tima Vernera iz Lajpciga i za Maura Ikardija iz Intera.

Međutim ono što oni takođe prenose, a vrlo je interesantno je to da Robert Levandovski nije više na meti kraljevskog kluba.

Bajern iz Minhena je stavio svima do znanja da Robert Levandovski nije na prodaju ni po koju cenu i da ga žele i u narednim sezonama u crvenom dresu, bez obzira što je Poljak promenio menadžera pre nekoliko meseci i što se često piše o njegovom potencijalnom transferu u Real Madrid.

Levandovski će upravo biti velika uzdanica Bajerna u meču protiv Real Madrida u revanšu polufinala Lige šampiona u Madridu, taj meč je na programu 1. maja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Saturday, 28.04.2018
16:21

Ovo mi se svidja. Sva trojica su igraci koji su vrhunski igraci i dosta mladji. Mislim da necemo moci dovesti Kejna, iako je on mozda i najbolja opcija, ali Ikardi ili Verner su odlicne opcije...

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.04.2018
09:54

Sto ne Kejn, on igra za mali klub.

avatar
-SCG-CG
Monday, 30.04.2018
14:28

Jesu trenutno,ali bas od njega zavisi da li ce izrasti u veci, ako ostane i dovedu jos 2,3 kvalitetna fudbalera bice vec ozbiljan klub,dok u suprotnom predvidjam raspad sistema

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 28.04.2018
15:47

Cuj,a covek potpisao ima 3 meseca. Real da daje za istorsene igrace pare,dajte,nemojte da se salimo.

avatar
NEMANJA RM
Saturday, 28.04.2018
15:05

Hari,hari,krisna krisna,gandi gandi,hari hari