Levandovski na kraju - otpisan?

Autor: Milovan Longinov
petak 11.05.2018.
19:33
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa Poljakom?

EPA/JOERG KOCH
EPA/JOERG KOCH

Povezane vesti

Jedan meč menja sve, u ovom slučaju dva, 180 minuta protiv Real Madrida bili su najbolji pokazatelj da Robert Levandovski više nije među najboljim napadačima na svetu.

Poljak je bio jedan od najgorih u ekipi Bajerna, propustio je ključnu priliku u revanšu, a u igri je slabo učestvovao i pomagao svom timu.

Skaj sport u Nemačkoj sada prenosi da je Real Madrid digao ruke i potpuno odustao, ali to nije sve.

U nedavnoj anketi lista Bild, čak 70% navijača glasalo je da je Levandovski posle duela sa Realom, jedan od onih za koga bi trebalo razmotriti zamenu.

Problem je u tome što je Levandovski želeo samo u Real, zbog toga je i angažovao Pinija Zahavija, ali je ta priča propala.

Poljak ima ugovor sa Bajernom do 2021. godine, a klub ne želi da ga proda, tako da teško da će doći do bilo kakvog transfera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 12.05.2018
06:31

Roben i Riberi su za gerijatriju, a Leva je napadac kojem treba centarsut. On bi u Engleskoj pokidao.

avatar
Karambol
Friday, 11.05.2018
22:42

hahah Lewa je Lewa ljudi, nije mu se dalo protiv Reala jednostavno lose je igrao, on je njima inace utrpao 5 do sad, ali on je sad u ovim godinama gde ce jos 2 3 sezone biti u tek u najboljoj formi samo sto i Bajern mora dovesti kvalitetno krilo, i Muller je bio protiv Reala igrac manje i to se odrazilo malo na igru citavog tima i samog Lewandowskog jer su proigravali Riberija koji nije fizicki spreman za dalje od 60 minuta tekme... samo se nadam da ce Bajern dovesti jos De Lighta Kenedya Dybalu i Baileya ,Dybalu bi ukrstio sa Lewom u spicu, a pozadi Coman Bailey Hames i Goretzka, sa takvom ekipom mladom i tehnicki potkovanom moze trener da zahteva razne kombinacije u napadu i da se nosi sa Barsom Realom i Juveuom, dok bi u medjuvremenu klupa isto prstala u slucaju povrede ili izmene Gnabry Robben Ribery Wagner Thiago Martinez Rudy Tolisso De Light Kenedy Rafinha Ulreich, a Vidala Bernata Boatenga i Mullera prodao, oni bi iskasirali oko 150-160 milona , i plus 40 milki od Douglasa Coste sto Juve treba da plati , sve zajedno to je nekih 200 milki u kasi i plus 100 miliona svojih para da uloze to je lagano 300 miliona za transfere, i eto Dybale Kenedya De Lighta i Baileya :)

avatar
40 minusa od Debila!
Friday, 11.05.2018
19:36

Kakvo bi on pojacanje za Real bio bog da nas vidi :D

avatar
Luka Modric
Friday, 11.05.2018
21:43

Past ce mu cjena..mogo bibu celzi