Lester troši pare od Mareza - dva igrača za tim koji napada mesto u Evropi!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 14.07.2018.
21:13
Izvor: Sportske.net

Da li će Lester pametno potrošiti pare od Mareza?

EPA/TIM KEETON
EPA/TIM KEETON

Povezane vesti

Rijad Marez je prešao kod Pepa Gvardiole, a Lester je za ovog igrača dobio popriličan novac, u pitanju je cifra od 60 miliona funti.

Sada žele da pojačaju tim, a pojačanja koja se pominju su fantastični igrači.

Juventus' Stefano Sturaro kicks the ball during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus

Naime, Lester želi Stefana Sturara, vezni igrač Juventusa koji ima 25 godina je nezadovoljan minutažom u klubu i želi da promeni sredinu. Verovatno bi mu više odgovarao engleski stil fudbala, a Juventus traži 20 miliona evra za ovog igrača.

Druga želja je Barselonin defanzivac Džeri Mina.

Jeri Mina

Dvadesettrogodišnji defanzivac je u Januaru stigao u Barsu iz Palmeirasa za 12 miliona evra. Nakon šest meseci, klub sa "Nou Kampa" je spreman da se odrekne kolumbijskog defanzivca. Za njega su pored Lestera zainteresovani Vest Hem i Everton, i sva tri kluba su spremna da plate 30 miliona evra za Minu.

Mina je igrao odlično na Mundijalu. U meču sa Englezima je pokazao koliko je opasan u prekidima kada je u nadoknadi vremena glavom izjednačio i meč poslao u produžetke.

Ono što Barseloni smeta je njegova kontrola lopte, pa je Ernesto Valverde doveo Klementa Leglea za 32 miliona funti iz Sevilje. Tu su još i Pike, Umtiti i Vermalen, tako da bi teško Mina mogao da se izbori sa ovakvom konkurencijom.

"Ja želim da igram za tim gde ima manje pritiska kao i gde mogu da imam veću minutažu. Uvek ću dati sve od sebe, dal to bilo u Barseloni ili na nekom drugom mestu ali uvek ću dati najbolje što mogu", izjavio je kolumbijski defanzivac.

Mina izgleda želi da napusti "Kamp Nou", a ukoliko i Megvajer ostane u Lesteru, bio bi to dobar štoperski tandem, a i Lester bi bio jedan od najopasnijih u prekidima.

Ukoliko Lester dovede ovo što planira, bio bi to vrlo dobar tim koji bi napao mesto koje vodi u Evropu.

Biće to vrlo teško jer ima mnogo odličnih timova poput Vest Hema, Evertona, Kristal Palasa i Njukasla, pored ovih najjačih od kojih se očekuje da su uvek u samom vrhu.

Mnogo je vrhunskih timova u Premijer ligi, a nema za sve mesta da igraju u Evropi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 15.07.2018
00:43

Mina bi bio odlicno pojacanje, ali Sturaro sigurno ne. Jos 20 miliona za igraca koji ni ne igra. Pa vec imaju Adrijana Silvu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 14.07.2018
22:28

Kupite Sturara molim vas ali bas vas molim lijepo Haha

avatar
indosrbija
Saturday, 14.07.2018
21:41

sve stoji u tekstu osim da je njukastl kandidat za evropu..

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 14.07.2018
21:15

Mina odlican,Sturaro prosek ne treba da im.Pominje se onaj Iranac Alireza Jahanbaksh ili kako vec kao zamena za Mahreza.