Lester pred rekordnim transferom!

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 03.08.2015.
08:06
Izvor: Sportske.net

Šuška se da u 'lisičju jazbinu' stiže zamena za Estebana Kambijasa.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Čarls Aranguiz je meta "Lisica", pišu engleski mediji.

Čileanski reprezentativac bi mogao da dođe za sumu od 10.5 miliona funti, pa bi to bio najskuplji transfer ovog premijerligaša, nakon što je prošle godine taj rekord postavljen dovođenjem hrvatskog fudbalera Andreja Kramarića za sumu od 9 miliona funti.

26-godišnji vezni fudbaler zabeležio je 40 nastupa u dresu Čilea i postigao 6 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih za istorijski uspeh na Kopa Amerika kada je ta reprezentacija osvojila prvi trofej u istoriji na svom bunjištu.

Ovaj vezista trenutno igra za brazilski Internasional.

Za njegove usluge zainteresovan je i Bajer Leverkuzen. On je danas izjavio da bi više voleo da zaigra za 'Farmaceute', ali videćemo da li će moći da odbije ovu bogatu ponudu kluba sa 'King Pauer' stadiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan123
Monday, 03.08.2015
10:45

Odlicno pojacanje za lisice

avatar
Carina
Monday, 03.08.2015
09:05

20 miliona funti na dva igraca daje Lester. Koji je najveci transfer Eibara? Rekordni transfer Hihona je bio Stefan Scepovic, da, ceo milion su dali za njega. Rajo Valjekano je u poslednjih 5 godina potrosio 900.000 evra. Deportivo u poslednjih 5 godina potrosio nesto preko 2.5 miliona. Hetafe u poslednje dve godine dovodi samo slobodne igrace. Dok je Las palmas jos i dobar, potrosili su cak 3 miliona evra. E zbog toga je premijer liga najjaca na svetu... Napadnes ovakve timove sa Suarezom, Nejmarom i Mesijem ili Ronaldom, Bejlom i Benzemom i ne daj im po 5 golova, bilo bi sramota. Azar bi u primeri davao po 30+ golova sigurno.