Lester našao štopera

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.06.2017.
12:38
Izvor: Sportske.net

Kako prenose britanski mediji, uprava "Lisica" je poslala ponudu za prvo letnje pojačanje.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Nakon bajkovitog osvajanja Premijer lige, Lester je doživeo hladan tuš u sezoni za nama, sve do smene Ranijerija su bili u velikom problemu, našli su se i na samo bod od zone ispadanja.

Izgleda da je odlazak Ngoloa Kantea poremetio štošta u redovima "Lisica", a kada je otpušten Ranijeri, niko nije mogao ni da zamisli da će ekipa sa "King Pauera" doživeto potpuni preporod.

Pod vođstvom Krega Šekspira su podsetili na ekipu iz šampionske sezone, domogli se i 1/4 finala Lige šampiona, pa je upravo Šekspiru uprava ukazala poverenje i ovog leta ga nagradila višegodišnjim ugovorom.

Sada je red da on pojača ekipu po svom ukusu, a prvo pojačanje mogao bi da bude štoper Hala Heri Megvajer.

"Lisice" su navodno poslale i ponudu na adresu "Tigrova", tešku 16 miliona funti.

Očekuje se da uprava Hal sitija, koji se vratio u Čempionšip, pristane na pomenutu ponudu, a novi trener Leonid Slucki je već pronašao i zamenu. U pitanju je štoper Čelsija Tomaš Kalas, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Fulamu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Casper
Wednesday, 14.06.2017
23:48

Na kraju sezone je bio odličan,još je mlad i ja verujem da će on još napredovati,a kolko god da su naduvane cene njegova pokazuje da ima neke perspektive.Ja sam ga priželjkivao u Liverpool-u...

avatar
Barbosa
Wednesday, 14.06.2017
14:04