Lester i Vest Hem kreću u čerupanje Vest Broma

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.05.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Ekipa Vest Bromvič Albiona ispala je u niži rang takmičenja, pa će morati da prodaje igrače ispod cene.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Lester i Vest Hem će se boriti za potpis egipatskog fudbalera iz redova VBA Ahmeda Hegazija.

Defanzivac koji je minulog leta stigao u VBA iz Al Ahlija na pozajmicu, dobrim partijama je naterao upravi "Vrećica" da otkupi njegov ugovor sredinom sezone, ali će najverovatnije ovog leta promeniti sredinu.

Razlog je jednostavan, VBA je ispao u Čempionšip, pa je njegova cena gotovo smešna za timove iz Premijer lige.

Naime, Hegazi ima otkupnu klauzulu od svega 2,5 miliona funti (nešto manje od 3 miliona evra), pa je jasno da klubovi iz elitnog ranga mogu lako da ga priušte.

Prvi su se javili Lester i Vest Hem, koji ovog leta ostaju bez najiskusnijih defanzivac, "Lisice" napušta Robert Hut, dok će "Čekićari" ostati bez Džejmsa Kolinsa.

Čini se da je Hegazi idelano rešenje za obe ekipe, dokazao se ove sezone u dresu Vest Broma, a još ako se dobro pokaže u dresu Egipta na Svetskom prvenstvu, uprava kluba iz Birmingema neće nikako moći da ga zadrži.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.05.2018
19:29

U engleskoj nema klauzula. A ovaj igrac mi se ne svidja jer igra prljavo.

avatar
Wizard08
Sunday, 20.05.2018
15:37

Prvi deo sezone odlican(dok je pjulis vodio wba ),drugi zadovoljivajuci solidan igrac za soidne timove koje ce se boriti za gornji deo tabele sl sezone