Lester dogovorio veliko pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 23.06.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Portugalac na pragu "King Pauer" stadiona.

EPA-EFE/ANDY RAIN / NMC / EPA POOL
EPA-EFE/ANDY RAIN / NMC / EPA POOL

Povezane vesti

Kako prenosi "Radio Marka", Lester se dogovorio sa vezistom Real Betisa i portugalske reprezentacije Vilijamom Karvaljom.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je ranije bio na radaru brojnih klubova iz Premijer lige, ali je na iznenađenje mnogih 2018. godine završio u Betisu.

Imao je problema sa povredama, pa je za dve sezone u dresu "Verdiblankosa" upisao 52 takmičarska nastupa, ali je nesumnjivo i dalje sjajan vezni fudbaler i predstavljao bi pojačanja za većinu timova na Ostrvu.

"Lisice" su izgleda nadjačale konkurenciju, dogovorili su se sa fudbalerom, ostaje da postignu i dogovor sa upravom Betisa, a pretpostavlja se da ni to neće biti problem.

Tako će Brendan Rodžers dobiti veliko pojačanje u veznom redu, Karvaljo iza sebe ima i 59 nastupa u reprezentaciji Portugalije, postigao je i četiri pogotka u dresu sa državnim grbom.

Ostaje da se vidi koliko novca će Lester morati da pošalje na "Benito Viljamarin" za njegove usluge, Betis ga je platio 16 miliona evra, kolika je i njegova trenutna vrednost na tržištu (transfermarkt.com).

baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 24.06.2020
05:25

Bravo za njih, bas pametno kupuju zadnjih par godina

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 24.06.2020
00:24

Sigurno ne manje od 25 milki . Ndidi idi ili ? :DDD

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 23.06.2020
23:43

Za te pare džabe