Lepa Tamara presudila - Juve?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.08.2017.
11:23
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se priča rasplela i to zahvaljujući stvarima koje nemaju veza sa fudbalom.

EPA/Kai Foersterling
EPA/Kai Foersterling

Povezane vesti

Kada se spomene Tamara Goro, mnogi će se setiti početka decenije, nosila je laskavu titulu najlepše devojke jednog fudbalera. Ova Španjolka je dugo bila top model, sve ove godine je uz Ezekijela Garaja, argentinskog štopera za koga se udala 2012.

Imaju jedno dete koje su dobili vantelesnom oplodnjom, na putu je sada drugo pošto je Tamara zatrudnela.

Zbog čega je bitna ova priča?

Pa u pitanju je transfer Ezekijela Garaja

Naime, on se dogovorio sa Spartakom iz Moskve, ali Tamara nije želela natrag u Rusiju gde je muž igrao za Zenit. Nikako nije mogla da se privikne na tamošnji život, iako su proveli par godina u Sankt Petersburgu, a to što je trudna je pojačalo sumnje u novi odlazak na Istok.

Tako je transfer propao i sada Valensija ne zna šta da radi. Doveli su štopere, Murilja iz Intera i Gabrijela iz Arsenala, Garaj je prekobrojan. Ima već 30 godina, teško će za njega uzeti veliki novac.

Juventus želi Argentinca kao zamenu za Bonućija, ali neće platiti 30 miliona koliko su navodno tražili "Slepi miševi". Garaj svim silama hoće u Juve, govori se o pozajmici za koju bi Italijani platili nekoliko miliona i imali pravo otkupa sledeće sezone.

Time Juve ne bi završio prelazni rok. Naime, još uvek čekaju Keitu iz Lacija, mada ako ga ne dovedu ovog leta, sledećeg stiže kao slobodan igrač. Ali, pregovaraju i sa Bajernom oko Renata Sančeza i njega bi doveli na pozajmicu, pošto Bavarci ne žele da ga prodaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tino24
Sunday, 20.08.2017
17:16

Seli ga Tamara opasno..ajde Tamara, rjesavaj to brzo, trebaju nam milioni za nova pojacanja..

avatar
mak_juventino
Sunday, 20.08.2017
14:14

Garaj je OK igrac , ali nisam za ! Bolje da forsiramo Ruganija , kada vec nemozemo da dovedemo neka klasa

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 20.08.2017
13:34

jest bas treba on, mnogo je potrebn taj peti stoper, da uniste mladog ruganija koje je samo takav talenat, haj dodvedi nekog idioti, hajde

avatar
Alison u zemlji cuda
Sunday, 20.08.2017
12:48

Tamara cutanje me strasno zamara. Cele noci mhm...samaram. A tebe nema...

avatar
juvemf
Sunday, 20.08.2017
12:18

dobar je garaj,ali nije zamena za bonucija,dace se sansa ruganiju,jednostavno dolazi covek zbog sirine,prosle sezone su nam svi stoperi bili povredjeni,barza igra poslednju sezonu,kjelo ima 33 i zna da ima problema sa povredema,benatija takodje.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Sunday, 20.08.2017
11:40

Možda i nepotreban transfer. Dobar je Garay igrač, ali Rugani je jučer pokazao da može biti standardan. To je pokazivao i prošle sezone, doduše prednost su imali Kijelini i Bonuči. Mogu vratiti Kaldaru u januaru, a i uvjeren sam da neće ispustiti i De vrija kao slobodnog igrača naredne sezone.

avatar
Sunday, 20.08.2017
11:36

Tamara Gorro vs. Celia Jaunat