Leonardov drugi mandat, prvo kupovina, pa obračun sa klanovima!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.06.2019.
08:20
Izvor: Sportske.net

Brazilac mora da reši nekoliko problema i uporedo da ojača tim. Prva kupovina na pragu, a onda sledi obračun. Najveći problem deluje nerešivo...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Povratak Leonarda u PSŽ je pitanje dana, Brazilac je spreman na novu revoluciju, poput one 2012. kada je doveo Ibru, Tijaga Silvu, Veratija...

Njegov naslednik Enrike Antero se najverovatnije vraća u Porto, klub nije zadovoljan njegovim radom, iako je doveo Nejmara, nije uspeo da nađe zamenu za Tijaga Motu, insistirao na dovođenju Paredesa iz Zenita koji nije ispunio očekivanja.

Takođe, klub je u sukobu sa nekim igračima, Rabio čeka da mu istekne ugovor kako bi otišao, mada se očekuje da Leonardo proba da ga zadrži.

Za Brazilca, prvi zadatak će biti da vrati nekadašnju atmosferu, moraće da reši probleme u svlačionici, a ne želi nikako da se odrekne Kavanija. Što se Nejmara tiče, Leonardo je navodno spreman da ga žrtvuje kako bi ujedinio svlačionicu, a od pojačanja, prioritet je De Liht. Rajola je razgovarao u Parizu sa čelnicima kluba, ali je demantovao da je sve završeno, međutim, čini se da je kapiten Ajaksa blizu Pariza.

Rajola pregovara oko Donarume koji takođe košta 60 miliona, a traži manje novca nego De Hea, takođe Leonardo želi još jednog igrača iz Serije A, Barelu, fudbalera Kaljarija koji pregovara sa Interom.

Sada se pominje i Sergej, mada je verovatnija meta, Alan iz Napolija, dok bi dolazak De Lihta mogao da znači kraj za Tijaga Silvu. To nije sigurno, iskusni Brazilac ima autoritet u svlačionici i biće mu kao i Kavaniju ponuđeno da karijeru završi u Parizu.

Ko odlazi?

Dreksler verovatno, neko od bekova, Menije ili čak Bernat koji je dovođen u vezu sa Barselonom.

Što se tiče Nejmara, Leonardo nema ništa protiv da Brazilac ode. Priča se da njih dvojica nisu u dobrim odnosima, ali to neće uticati na čitav posao. Problem je što nema kluba koji bi kupio Neja, Real se istrošio, Barselona će uzeti Grizmana, drugima nije ni interesantan. Zbog toga, teško je verovati da neko može da plati toliki novac, ili da ponudi i neke igrače u zamenu za Brazilca.

Navodno, Leonardo bi ponudi Nejmara, za Pogbu i novac, ali Junajted nije posebno zainteresovan, a ni Pogba ne želi u domovinu.

U svakom slučaju, povratnik na mesto direktora mora brzo da deluje, prva tri poteza bi bili De Liht, produženje ugovora Kavanija i dovođenje golmana, samo su dve mete, Donaruma i De Hea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 13.06.2019
11:17

Drakslera vredi dovesti, Marotta reaguj..daj Icardija u zamenu i eto nama vrhunsko pojacanje

avatar
dolf
Thursday, 13.06.2019
10:38

A u veznom redu duva promaja... Dajte ljudi malo objektivnosti...

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 13.06.2019
10:05

Draksler, ne Dreksler.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 13.06.2019
08:38

Sa kim ovaj da se obracuna ribaju patos sa njim, vidi se da je lik mekusac