Legenda Juventusa u Sitiju!? Oglasio se Gvardiola!

Autor: Beta Beta
nedelja 19.08.2018.
14:45
Izvor: Beta

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da klub neće pokušati da dovede italijanskog fudbalera Klaudija Markizija, koji je pre nekoliko dana otišao iz Juventusa.

Epa/Robin Townsend
Epa/Robin Townsend

Povezane vesti

Markizio je posle 25 godina raskinuo ugovor sa Juventusom i sada je slobodan igrač, a mediji su spekulisali da bi Siti mogao da ga dovede, pošto je fudbaler Kevin De Brujne povredio ligamente kolena i odsustvovaće tri meseca sa terena.

Upitan da li će klub poslati ponudu Markiziju, pre svega zbog odsustva De Brujnea, Gvardiola je odgovorio: "Ne".

"On je imao sjajnu karijeru u Juventusu i reprezentaciji Italije. Videćemo šta će se dogoditi u decembru, ali sada imam ovu ekipu", rekao je Gvardiola, preneo je Skaj.

Markizio je odigrao 389 utakmica za Juventus, ali je prošle sezone odigrao 20, posle oporavka od teške povrede kolena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 20.08.2018
11:10

nek ide u milan

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 19.08.2018
15:26

Ne znam koliko bi Markizio mogao da ponudi City-ju pre svega zbog fizicke spreme - secam se da su tako doveli Lampard-a i nisu se nesto proslavili, vise je to bio onako samar Celsiju sto su pustili Lampsa da ode bez razloga. Da je fit svakako bi bio dobar za neke kup utakmice ili da odmori igrace u vec resenim utakmicama. Za njega to bi imalo smisla da uzme neki trofej i u Engleskoj a znamo da City dobro placa pogotovo ako je igrac dosao bez obestecenja, ali ako nije fizicki spreman ne vidim poentu.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 19.08.2018
20:03

Lamps je otisao u Njujork onda su ga ovi pozajmili i imao je 36.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 20.08.2018
15:28

Njujork je filijala City-ja tako da je to bilo planirano. Godine su relativan pojam, neko ode u penziju u 30 a neko razbija u 35 - Markizio nije Lamps i imao je mnogo vise povreda i problema u toku karijere a i navikao je na drugaciji fudbal.