Legenda Junajteda apeluje da Matić dođe na ''Old Traford''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.07.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net

Neizvesnost i dalje traje, od ''gotovog transfera'', došlo se do zatišja kada je u pitanju Matićev prelazak u Mančester Junajted. Ali, šanse i dalje postoje, baš kao i velika želja kod jednog od nekadašnih asova kluba sa ''Old Traforda'' da na kraju dođe

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Legendarni defanzivac Mančester Junajteda Geri Nevil smatra da klub sa Old Traforda treba da angažuje Nemanju Matića, jer je srpski reprezentativac po njegovom mišljenju idealno reenje za poziciju defanzivnog veznog igrača.

''Junajedu je potreban još jedan igrač koji će 'držati' sredinu terena. Majkl Kerik je još tu, ali ne može svake nedelje da igra, tako da je potrebno imati još jednog takvog igrača koji može da uđe i da uradi isti posao  a Matić bi to mogao da učini.

Morgan Šnajderlin je otišao tokom sezone, kao i Bastijan Švajnštajger, pa treba naći zamenu za njih, a Matić bi mogao da odgovara potrebama'',
smatra Nevil.

Podsetimo, poslednjih dana pojavile su se informacije i o interesovanju Intera, ali s obzirom da je Murinjo na klupi Junajteda i da ima veliku želju da ponovo sarađuje sa iskusnim srpskim vezistom, jasno je da su i dalje veliki izgledi da se Matić preseli na Old Traford.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 12.07.2017
23:37

Niposto ga ne pustati jeste da se svi malo tresemo kad Matic primi loptu ali uvijek koristan igrac i uvijek je dobro imati ganali sta se ja pitam xD

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 12.07.2017
15:16

Matic je idealan za postavu junajteda uz pogbu i hereru to bi bio idealan vezni red a sva trojica mogu iznijeti loptu na protivnicku stranu..pogba bi dobio vise zadataka u ofanzivi a mislim da ce se on i lukaku idealno slagati. Sad ima taj problem sa celzijem pa ne znam.jesul voljni pustiti Matica u Junajted u svakom slucaju pre sam za matica nego za dyera...ako nista treba puknuti pare za Naingilana poslati ponudu koju Roma nece moci odbiti kad svi vrede 80 mil sto nebi i Niangolan koji je top igrac...i 100 mil i da skockamo tim da budemo konkurentni u svim takmicenjima..krilo nam bas i ne treba imamo marsijala.rashworda.lingarda.matu.mikija i vratio se pereira...treba nam odlican zadnji vezni koji ce povezati napad i odbranu a to Je prije svih Naingolan Ili Matic...mada i Matudi nebi bilo lose resenje.

avatar
kzs.mufc
Wednesday, 12.07.2017
11:41

Ma bre nek pljusnu lovu za Veratija.jel su najbogaiji?šta ih koči?i imaju igrača za 10godina.nŠto ne pokušavaju sa boljim igračima(za mene bolji)?

avatar
Wizard08
Wednesday, 12.07.2017
11:08

Matara prvi pick lagano u M.U. kakav kerik jeste klasa al je mator matara bi to vezao odlicno sa ererom i pogbom ispred odprilike najjaca sredina u PL

avatar
Mendieta6
Wednesday, 12.07.2017
10:32

Carick nije vise kao u najboljim danima 35 godina je to vec i ne moze igrat svake sedmice plus i liga prvaka te su prodali dva igraca u veznom redu a nije doveden niko tako da neko ce doci sigurno da li ce to biti Matic jos cemo da vidimo.

avatar
Wednesday, 12.07.2017
09:57

Матић треба да буде Мурињов приоритет до краја прелазног рока. То је играч који нам је заиста потребан. Уз Керика, ми немамо класичног задњег везног. Знамо да Погба може врхунски да одради и ту позицију, али је греота стављати га назад.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.07.2017
12:51

Sta vi vidite u Maticu? Ofanzivno cista nula a i defanzivno kao neka balerina se seta. On klizeci start nije napravio jedno 5 godina.

avatar
Wednesday, 12.07.2017
18:19

Је л' теби ваља било који играч на овом свету? Матић је одличан задњи везни, баш какав треба Јунајтеду!!!

avatar
Ribar sa Save
Wednesday, 12.07.2017
09:57

Da uđe i uradi isti posao!!!!!!!!!! Da Nemanja bude zamena Keriku???????? Jel on ozbiljan?

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 12.07.2017
10:41

Kod Fergija je Kerik bio prosecan igrac,nezna sto ga toliko dizu u nebesa.On treba da igra u VBA ili neki slican klub.U ovaj novi Murinjov tim on moze da sedi samo na klupu

avatar
Man united
Wednesday, 12.07.2017
21:25

Нзм ни ја чему та фама са Кериком. Јесте доведен као велико појачање и много је наде полагано у њега. Али је на крају доживео да буде нови Флечер. Користан и захвалан играч, али не прави неку разлику на терену. И није задњи везни. Он кад је дошао, имао је офанзивнију улогу, али је временом почео мало више да се користи у дњфанзивније сврхе јер су сви схватили да у нападу нема неке вајде од њега.

avatar
The_King7
Wednesday, 12.07.2017
14:08

ti nisi svjestan svoje nesvjesti

avatar
thehomer666666
Wednesday, 12.07.2017
12:11

Prosečan, hahahah... Slabo ti poznaješ fudbal izgleda još navijaš za United, a tako pričaš o Carricku. Postoje statistike koje pokazuju koliko bodova United uzima sa njim i bez njega, razlika je ogromna. Jednom je Mourinho rekao da bi mu najveće moguće pojačanje bio Carrick, kad bi bio 10 godina mlađi. Zato pazi šta pričaš, nije slučajno čovek 11 godina u takvom klubu... Pozdrav