Legenda "Bridža" zna gde je problem Čelsija, ima i rešenje!

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.04.2019.
20:55
Izvor: Sportske.net

Svojevremeno je tresao mreže u plavom dresu, sada veruje da je upravo u realizaciji problem londonskog sastava.

chelseafc.com
chelseafc.com

Povezane vesti

Čelsi se ove sezone muči sa realizacijom, Alvaro Morata je nakon očajne polusezone poslat na pozajmicu u madridski Atletiko, doveden je Gonzalo Iguain, ali ni Argentinac ne blista, postigao je samo tri gola na 12 nastupa.

Preti im i zabrana transfera, ali bi ulaganjem žalbe mogli da odlože čitav proces i omoguće sebi registrovanje igrača tokom letnje pijace, ukoliko u tome uspeju, jasno je da neće žaliti novac kako bi se dobro pojačali i vratili u borbu za vrh Premijer lige.

Džimi Flojd Haselbajnk, bivši napadač i legenda kluba sa "Stamford Bridža", smatra da Iguain nije rešenje i veruje da Čelsi mora da kupi napadača što pre.

On veruje da bi dva imena rešila sve probleme "Plavaca", ka jednom napadaču posebno naginje.

"Čelsiju očajnički treba proveren napadač, tako da bi voleo da krenu po Levandovskog ili Ikardija ovog leta.

Ikardija je bolja opcija, jer sam za Levandovskog zabrinut zbog godina.

Mislim i da je Ikardi realnija meta, kao i da bi se bolje adaptirao na Premijer ligu.

Levandovski je fantastičan napadač, ali ima više od 30 godina i videli smo na primeru Iguaina da Engleska nije laka za igrače u tom periodu karijere
", izjavio je Haselbajnk.

Ivan Perisic Mauro Ikardi

Dakle, legendarni Holanđanin smatra da bi Ikardi bio idealno pojačanja za "Plavce", što i ne deluje tako nerealno, posebno jer je u velikim problemima u Interu, od kako mu je oduzet kapitenska traka.

Sve se više piše o njegovom mogućem odlasku, čak i pored činjenice da se vratio u tim, jasno je da bi na leto mogao da menja sredinu.

Čelsi ipak mora da se postara da zadrži pravo da kupuje tokom leta, pa tek onda da razmišljaju o metama, ali Haselbajnk im je definitivno dao dobru ideju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 13.04.2019
01:56

Taman da dodje u nas cirkus.

avatar
RIP-chechk
Friday, 12.04.2019
22:19

Celsi dovodi igrace koji daju golove tako sto im se nameste sanse, a ne da sami stvore, tako da im treba kreativac i igra u kojoj se igra napadacki, pa ce biti i golovi.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 13.04.2019
12:38

Kako bi nam dobro dosao bas neki napadac kao sto je bio Jimmy...

avatar
Friday, 12.04.2019
21:27

Pravi covek za nas Ikardi,jos ima Terijev pedigre....

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 13.04.2019
18:57

Samo jos Ikardi fali ovoj Celsijevoj pobunjenickoj svlacionici... Treba gledati i karakter igraca, a ne samo da li daje golove.

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 12.04.2019
21:17

Od Drogbe nismo imali rasnog napadaca. Dijego Kosta je bio dobar ali samo u prvoj sezoni, sledece sezone je i on podbacio kao i citav tim. Trenutno mislim da napadac nije jedini Celsijev problem. Trebaju takodje i novi bekovi. Alonso je tragican u odbrani, a ni u napadu nesto ne doprinosi ove sezone, a Aspilikueta u poslednje dve sezone igra kao prosecni premijerligaski bek. Ako ode Azar mora da se dovede i neko krilo, voleo bih Lozana iz PSV-a jer je realno pojacanje i mislim da ce ubrzo postati world class. Pulisica nikad nisam gledao, ali da je dobar igrac onda bi bio standardan u Dortmundu, a ne cas na klupi cas u prvoj postavi.