Lautaro "žrtvovan", vraća se miljenik "Meace"?!

Autor: Stefan Matić
subota 21.03.2020.
23:54
Izvor: Sportske.net

Na pomolu razmena Južnoamerikanaca.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Italijanski i španski mediji prenose da će Antonio Konte od naredne sezone imati dosta promenjenu udarnu iglu tima. U špicu će ostati samo Lukaku dok će Lautaro Martinez navodno putem "Nou Kampa".

Ipak kako deluje u poslu oko Argentinac može biti uključen i Filipe Kutinjo ne bi li se smanjila cena "neroazura".

Brazilski ofanzivac je trenutno na pozajmici u minhenskom Bajernu, ali je sva prilika da nemački klub neće ostvariti dužu saradnju sa igračem Barse.

Ako se tokom leta obistini transfer Kutinja u Inter to bi bio povratak Brazilca u klub koji mu je prvi dao priliku da zaigra fudbal u prvom timu nekog kluba. Ofanzivac je bio član "neroazura" pet sezona da bi 2013. godine otišao na "Enfild" a zatim i u Barsu gde se i nije najbolje snašao.

Tako bi mogli da imamo zanimljiv i kreativan trio napred u vidu Eriksen-Kutinjo-Lukaku.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Henrymne
Sunday, 22.03.2020
10:15

Miljenik meace? Oni su ga pocerali 😂

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 22.03.2020
09:05

Ovo bi bila greška Intera. Već imaju Eriksena koji je kvalitetan koliko i Coutinho i bukvalno su ista pozicija. Coutinho je pokazao da je beskoristan na drugim pozicijama osim kao ofanzivni vezni igrač u formaciji 4231 ili kao vezni igrač koji je više naprijed u formaciji 433. Nema mjesta i za njega i Eriksena u Konteovoj formaciji sa 3 pozadi i wingbackovima.
Inter ako već želi da prihvati neku trampu treba da iskoristi to što Barci Lautaro treba i što će sigurno da im bude jedna od glavnih meta prelaznog roka i trebaju da traže igrače koji im trebaju, a ne da gomilaju bespotrebno. Znači neka trampa za Grizmana ili Vidala bi za njih bila top.
Griezman je trenutno jeftiniji od Lautara tako da Inter može da traži 20-30 miliona + Griezman, može da traži 80-90 miliona + Vidal ili da ih uzme obojicu uz neku doplatu Intera od 10-20 miliona pa čak možda i da budu bezobrazni i da kažu njih dvojica za njega bez ikakvih para

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 22.03.2020
01:55