Lamps gleda ka Lozani, na zimu trojica za 180 miliona i stvaranje moćnog Čelsija?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.11.2019.
10:40
Izvor: Sportske.net

Roman Abramovič spreman da odreši kesu, tri imena na listi, Čelsi će ulogu na zimskoj pijaci saznati za dve nedelje...

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Čelsi će tokom novembra saznati svoju sudbinu kada je u pitanju zimski prelazni rok.

Naime, ako bude dignuta zabrana, odnosno kazna smanjena, "Plavci" su spremni da kupuju. Lampard je posle dobrog starta dobio puno poverenje, gurnuo mlade igrače u vatru, ali "Plavci" žele više.

Naime, Roman Abramovič je obećao velika sredstva za pojačanja, pošto je Čelsi presedeo leto, a kako pišu engleski mediji trojica igrača su na meti.

"Plavci" bi izdvojili oko 170 miliona evra i strašno pojačali tim, sa ciljem da već tokom proleća naprave ekipu za narednu sezonu.

"Jasno da me zanima odluka arbitraže, to bi značilo da možemo da pojačamo ekipu, ako bude bilo prilike",
rekao je Lamps.

Na listi su tri imena, Vilfred Zaha za koga će biti poslata ponuda Palasu od 80 miliona evra, čini se da "Orlovi" neće moći da zadrže nekadašnjeg fudbalera Junajteda.

Drugi igrač je odlični Ben Čilvel iz Lestera, njega hoće Siti, ali bi u Čelsiju dobio šansu da igra standarno. Čilvel ima 22 godine, može da pokrije par pozicija u defanzivi i košta prema nekim procenama oko 60 miliona evra.

I treće ime je Timo Verner, ako prihvati transfer, klauzula od 30 miliona biće lako plaćena, on bi trebalo da zauzme mesto Žirua u rosteru i da se bori za minute sa sjajnim mladim Abrahamom.

Jasno da će Lampard, ako dovede pojačanja probati da se oslobodi nekolicine igrača, u ovom trenutku ni Bačuaija ne čeka svetla budućnost u klubu, a priča se i o odlasku Pedra...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 05.11.2019
20:21

Abraham je odlican ali Werner nikako ne moze da bude njemu zamjena

avatar
Red to the bone
Tuesday, 05.11.2019
15:45

Ja sam čuo da dovode Nikicu, Hordu i Kinga 😁💪

avatar
_Goran_
Tuesday, 05.11.2019
15:38

Vernerova klauzula vazi samo u letnjem prelaznom roku.

avatar
Wizard08
Tuesday, 05.11.2019
15:36

Trebajuu im oba beka i dobar stoper,imaju maunta kao 10ku,odoija i pulisica po krilima i dosta igraca koji mogu da igraju uz kantea.verner je nepotreban sem ako ne zele da igraju sa dva spica.

avatar
Z
Tuesday, 05.11.2019
14:31

Zaha je ok igrac, ali vec drugu sezonu kuburi sa povredom. Imamo Odoia i Pulisica, kao mlade nade i Vilijana i Pedra kao alternative.....msm da treba sacekati da neko drugi ekspolodira, a Zahu preskociti. Ostala dva imena bi bila TOP pojacanja, pogotovu Cilvel (ali ne treba zaboraviti da tu imamo Alonsa kao i Emersona i Babu na pozajmici)

avatar
REVØLT
Tuesday, 05.11.2019
14:04

Ispravi cifru gore.

avatar
murjak
Tuesday, 05.11.2019
12:51

Može! Uz povratak Rudigera i Kristiansena, zajedno sa Zoumom i Tomorijem, i sa Emersonom i Chiwelom sa jedne strane te R. Jemsom i Aspiejm sa druge strane, imamo odličnu zadnju liniju..Također prodati Alonsa, Bačuaija, Žirua, Pedra, oslobađa se prostor za Zahu i Wernera..To bi bilo toooopp

avatar
deki trbic
Tuesday, 05.11.2019
14:37

Moze i Wilijana da prodaju... 😁 mada Vernera za te pare to je premija...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 05.11.2019
18:48

Ma sta ce nam Zaha pa on ove sezone jos nema gol i ima jednu asistenciju. Imamo tri bolja krila. Sanco je meta kakav Zaha za krilo. Varner moze umesto Micija i Zirua mada mi ne bi smetalo i da dodje Beloti ili Kavani da se menjaju sa Abrahamom. Civel obavezno i jedan top stoper tima Romanjoli. Prodati Barklija takodje i dovesti jednog defanzivnijeg veznog za rotaciju jer napred su RLC i Mount dovoljni. Dakle Romanjoli/Dias, Civel, Sanco, Verner bi bilo top ali na leto sad na zimu nema potrebe bilo koga kupovati i ovako delujemo najbolje u evropi vec par meseci a igramo bez 3,4 prvotimca.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 05.11.2019
12:38

Po meni dobar je Zaha ali ako imas 80 onda imas i cca 100 mil.€ da dovedes Samca. Druga stvar nama treba stoper LIDER. Jest da lagano ulazi u godine ali bi ja pare puko na Kulibalija i mislim da bi dobili ono sto je Liverpul s VVD. Vernera dovesti pod obavezno jer moze igrati i krilo i spic a cena za taj kvalitet smesna a mislim da bi za dobru platu dosao. Ja nesto nisam da kupujemo levog beka jer do povrede Emerson je igrao odlicno a Alonso treba samo formu uhvatiti ali ako je bas za novog beka Lamps neka ide Alonso. Trenutno druge pozicije nam „ne gore“

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 05.11.2019
20:23

Nema sanse da Sancho kosta 100mil pa Dembele bio skuplji koji je dosta losiji, pisu gluposti po obicaju...

avatar
1905
Thursday, 07.11.2019
19:17

Kako je Alonso igrao dobro? Već 2 sezone je rupa. Jedino je dobro igrao kod Kontea kada je bio WB. On za beka nije. Prespor, svaka lopta unazad a i kad centrira to ide svuda samo ne gde treba. Čivel je duplo bolji bek od njega, kompletniji.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 06.11.2019
07:32

Pa neka bude 150 opet se isplati kada nisu trosili a prodavali su