Lampardu ispunjena želja, Rodžersu stiže sjajna zamena!

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.08.2020.
16:55
Izvor: Sportske.net

Čini se kao odlično rešenje.

EPA-EFE/Tim Keeton/NMC/Pool
EPA-EFE/Tim Keeton/NMC/Pool

Povezane vesti

Pisali smo, Ben Čilvel je blizu prelaska u Čelsi.

Uspeli su "Plavci" da isteraju svoje, spustili su zahteve "Lisica", dobiće veliko pojačanje za oko 60 miliona evra, iako je Lester u početku zahtevao čak 30 miliona više.

Sve će biti gotovo naredne sedmice, a na Lesteru je da pronađe adekvatnu zamenu.

Mladi Luk Tomas, koji je u finišu sezone dobio šansu zbog povrede Čilvela, se pokazao odlično i nema sumnje da će dobiti šansu, ali ekipa ima velike ambicije i biće im potreban iskusniji igrač na mestu uz levu aut liniju u odbrani.

Tako su rešenje pronašli u Amsterdamu, čovek koji se dovodio u vezu i sa Čelsijem na kraju će izgleda završiti na "King Pauer" stadionu.

U pitanju je argentinski reprezentativac Nikolas Taljafiko, Lester je već kontaktirao njegovog agenta i utisak je da neće imati prevelikih problema da se dogovori sa Ajaksom oko kupovine.

Feran Tores Niko Taljafiko
Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Ovaj 27-godišnji fudbaler je u redove "Kopljanika" stigao 2018. godine iz Independijentea, iza sebe ima 99 nastupa za holandski tim, postigao je 12 golova.

Redovan je i u reprezentaciji Argentine, za koju ima 25 upisanih nastupa.

Dakle, Čilvel se seli na "Stamford Bridž", a u ekipi Brendana Rodžersa će ga zameniti Taljafiko, čini se kao dobar posao za sve strane.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 22.08.2020
19:42

Toliko o tome da Chelshit ne trosi puno

avatar
Z
Saturday, 22.08.2020
17:45

Veliki je to novac ali mlad i odlican bek je u pitanju....od Kola nismo imali krstenog beka (Alonso je imao par svetlih trenutaka i jednu top sezonu), a baceno je brdo love.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 22.08.2020
17:43

Nek smo i mi kupili kako treba beka pa makar i ovoliko platili.Emerson Alonso jednostavno nemaju kvalitet za prvih 11 ,prije nam je Azpilicueta lijevo igrao jer nije imao ko cak i pored Azpilicuete nismo ni desnog beka nekog imali dok nije Reece James krenuo igrati.Sada imamo Jamesa i Azpilicuetu desno ,lijevo Chilwell najverovatnije i uz njega Alonso ili Emerson kao rezerva.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 22.08.2020
17:30

Pitanje je tko ce ovdje bolje proci mada svi ce biti zadovojni barem u polaznoj tacki.