Lampardov fen nakon košmarnog poluvremena, još jedan igrač potpisao ispisnicu, četvorica odlaze!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.09.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Izbegli su katastrofu na "Hotornsu", ali će posledice ipak postojati.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Čelsi se obrukao protiv povratnika u elitni rang, primili su tri gola za uvodnih 28 minuta utakmice, sva tri pogotka VBA je postigao direktno nakon grešaka Lampardovih pulena.

Tijago Silva je na debiju dobio kapitensku traku, ali je odigrao užasan meč, sada je jasno da će mu trebati vremena da se privikne na Premijer ligu.

Jedan od najslabijih u tom košmarnom poluvremenu bio je i Markos Alonso, koji je po povratku sa odmora zamenjen, u igru je ušao Aspilikueta.

Sada je otkriveno da su se Frenk Lampard i Alonso žestoko posvađali u svlačionici nakon utakmice i da je vrlo moguće da je Španac odigrao poslednju utakmicu u klubu sa "Stamford Bridža".

Alonso je navodno odlučio da se istušira kada je saznao da se neće vraćati u igru, a onda je planirao da ostatak utakmice odgleda u timskom autobusu!

Vratio se ipak posle 15 minuta drugog poluvremena na klupu, ali takvo ponašanje je razbesnelo Lamparda, pojedini igrači Čelsiju su nakon utakmice navodno tvrdili da ga nikada nisu videli takvog.

Lampard je nakon susreta održao bukvicu Špancu, pa mnogi smatraju da je završio sa "Plavcima".



Klub sa "Bridža" je nakon dolaska Čilvela planirao prodaju jednog od levih bekova, činilo se da će Alonso ostati, a da će Emerson biti prodat, sada je slika drugačija, moglo bi da bude obrnuto, a na kraju krajeva bi i obojica mogli da napuste klub.

Kada smo kod odlazaka, jasno je da Čelsi mora da prodaje, veliki broj igrača je na transfer listi, a engleski mediji tvrde da će četvorica fudbalera napustiti klub već do kraja nedelje.

Ruben Loftus-Čik odlazi na pozajmicu, Lampard neće pristati da ga proda, smatra da ima veliku budućnost u klubu, ali da mu je potrebno da igra redovno i zbog toga je dozvolio odlazak na pozajmicu, Aston Vila je prva u redu za njegov potpis.

Na izlaznim vratima je i Antonio Ridiger, dok će sudbina Brazilca sa italijanskim pasošem Žoržinja zavisiti od dolaska Deklana Rajsa iz Vest Hema, za bivšeg vezistu Napolija su zainteresovani Arsenal i PSŽ.

Dakle, četiri odlaska iz kluba najverovatnije do kraja nedelje, Ridiger, Žoržinjo, Markos Alonso i Loftus-Čik su na izlaznim vratima, ali nisu jedini.

Do kraja prelaznog roka će uprava pokušati da se reši još nekoliko igrača, na "Bridžu" nema mesta za Drinkvotera, Bakajoka, Mijazgu, Babu Rahmana, Van Ginkela, Mouzesa i Musondu.

Baner 1

"Plavci" već danas imaju priliku da se iskupe za loš rezultat u duelu sa Vest Bromom (3:3), u okviru Liga kupa se sastaju sa Totenhemom.

Procena je da bi svoje debije mogli da upišu golman Mendi i levi bek Čilvel, pa bi postava trebalo da izgleda ovako:

Mendi
Aspilikueta, Zuma, Tomori, Čilvel
Barkli, Kovačić
Hadson-Odoi, Haverc, Maunt
Ejbraham

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 29.09.2020
23:41

Lose su vam te procjene po mome misljenju, gdje ce Barkli igrat a da se Celzi odrekne Kantea i Kovacica kao standardne sa sredine pa i Jorginha na sredini.Loftus Cheek mozda ode na pozajmicu jer realno dobijao je sanse al tanak je mlohav nekako nekad malo bljesne i to je to Barkli po meni svakako bolji od njega .Prodaja Rudigera bi bila samoubistvo ionako pored Silve i njega nemamo neke stopere Zouma i Kristensen nikako da sazriju i sve se bojim da ne nose dovoljne kvalitete za prvi postavu isto kao i Tomori.Sto se tice lijevog beka sve je moguce Alonso ili Emerson ko god ode nece bit prvi bek jer je Chilwell tu ali obojica su solidni kao rezerve ne vjerujem da ce obojica otici to je sigurno.Dakle nema sanse da ne budu Kante,Kovacic i Jorginho na sredini a ako ode Loftus na pozajmicu ostaje onda Barkli.Ne mozemo samo ostat sa Kanteom ,Kovacicem i Jorginhom na sredini ostaje Barkli ako Loftus ode na pozajmicu.Prodaja Rudigera po meni je totalno nerealna jer je najkvalitetni stoper ,Alonso ili Emerson svejedno samo nek jedan ostane kao rezerva.A sto se tice ostalih gore nabrojanih svi ce biti prodati jer ni za klupe nisu mislim na Bakayoka,Drinkwatera,Miazgu,Van Ginkela Babu Rahmana ,Mosesa i Musondu.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 29.09.2020
12:04

A tek Romanov fen za njega , sto je doveo deda Silva , pa jos i da bude kapiten ...

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 29.09.2020
12:02

Nemojte ovog sarlatana i njegove metode da poredite sa fergusonovim, nije mu ni do calcaneusa, lik vec godinu ipo ne ume formaciju da nadje, odbranu da zategne. Werner mu tri utakmice igra tri razlicite pozicije, ubice decka u pojam kao i haverca

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 29.09.2020
11:41

Ovaj sastav izgleda bijedno