Lampard u problemu, napadač želi da ode?

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.09.2019.
21:26
Izvor: Sportske.net

Da li nam sledi januarski odlazak sa "Stamford Bridža".

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

Iskusni napadač Olivije Žiru je barem na početku ove sezone u drugom planu kod Frenka Lamparda. Temi Abraham je odličnim partijima u prošlim mečevima osigurao mesto prvog špica ekipe iz Londona. Nešto što Francuz nije očekivao.

Bio je jedan od strelaca tokom ubedljive pobede od 4:1 nad Albanijom u jučerašnjem meču kvalifikacija za naredni EURO.

"Nisam očekivao da ću biti na klupi, golovi su u mojoj glavi. Ovde sam da pomognem narednoj generaciji fudbalera, ima vremena do penzije. I dalje sam gladan uspeha, ne želim da budem izbor broj dva u Čelsiju zasigurno. Samo što u timu predstavljam starijeg brata mlađim igračima, ne znači da sam materijal za klupu", izjavio je Žiru za francuski Le Figaro.

ziru koman

Tridesetdvogodišnji napadač je godinu i po dana u Čelsiju, ugovor mu se završava po kraju ove sezone. Videćemo da li će i pre toga Žiru potražiti novi klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 09.09.2019
15:03

I ako uopste nije los meni stvarno nije jasno kako on moze biti prvi izbor u repki. A toliko ima boljih igraca na toj poziciji od njega, ima svoje kvalitete. Kao sto je igra glavaom, i zna da sute ali je spor i ne moze da prati igru, brzih krila.

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 08.09.2019
22:40

najbolji dodavac od spiceva.. :) umije uvijek lijepo da kombinuje na 1-2 dodira da odlozi itd. sa azarom posebno je umio da kombinuje.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 08.09.2019
22:11

Celu karijeru igra rezervu sad u 32 se setio da hoce da bude prvi spic?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 08.09.2019
21:44

Neka izvuce ovu godinu pa onda MLS, Kina, Arapi... Najjaci „sidras“ u zadnji 10 godina, na njega se covek uvek moze osloniti.