Lampard u problemima - Povreda, pa loše vesti i iz Francuske!

Autor: Beta Beta
sreda 22.01.2020.
13:38
Izvor: Beta

Glavobolje se nižu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Poslednjih dana engleski mediji spekulišu da bi londonski klub mogao da se pojača francuskim napadačem Musom Dembeleom iz Liona , a posle povrede Ejbrahama deluje da im je pojačanje u napadu neophodno.

Ipak, francuski fudbaler je danas izjavio da se ne osvrće na nagađanja o njegovom eventualnom odlasku iz Liona.

"Ne mislim da ću otići ove zime. Piše se mnogo stvari, ali na meni je da to ignorišem i ostanem koncentrisan na teren", rekao je Dembele, prenosi "goal.com".

On je poslednjih nedelja povezivan s Čelsijem i Totenhemom, a mediji su preneli da je i Mančester junajted zainteresovan za Francuza, pogotovo posle povrede Markusa Rašforda.

Nešto ranije predsednik Liona Žan Mišel Ola izjavio je da Dembele neće napustiti Francusku, jer želi da osvaja trofeje s klubom.

On je ipak istakao da Čelsi neće žuriti sa pojačanjima.

"Znam i osećam gde nam treba pojačanje. Neće biti u januaru, ovo je više kratkoročni prozor za nas. Ove sezone smo dobili odgovor gde treba da se pojačamo na terenu, ali to nije toliko bitno za ovaj prozor", dodao je šef struke tima sa "Bridža".

Što se tiče povrede engelskog reprezentativca, trener "Plavaca" Frenk Lampard rekao je danas da nije siguran koliko je teška povreda koju je zadobio Ejbraham u utakmici Premijer lige protiv Arsenala.

"Imao je led na članku, ali još uvek nismo razgovarali o njemu, tako da ne znam koliko je povreda ozbiljna. Nadam se da neće morati da odsustvuje nekoliko nedelja, ali ako dodje do toga, imamo igrače koji će ga zameniti", rekao je Lampard, prenosi "Skaj sport".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Wednesday, 22.01.2020
17:11

Kumise da im skrate kaznu i nece nikoga dovesti. Madjionicari.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 22.01.2020
14:56

Hvala Bogu ovaj Dembele nije los ali nije ni svetska klasa kao Verner. Celsi ima dovoljno vrlo dobri fudbalera a malo svetske klase