Lampard u dilemi, Poljak ili injekcija?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.01.2020.
11:40
Izvor: Sportske.net

Biće interesantno na "Bridžu" do kraja prelaznog roka.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavci" su dobili priliku da kupuju, ukinuta im je zabrana transfera, ali je tokom januara nisu iskoristili.

Jasno je da im je potreban napadač, to je i sam Lampard istakao, Žiru odlazi, u Batšuaija očigledno ne veruju preterano i potreban im je neko ko će pomoći Ejbrahamu.

Pisalo se o Musi Dembeleu iz Liona, ali kako stvari stoje, Francuz će ostati u domovini makar do kraja sezone.

Ejbraham se pritom i povredio tokom utakmice sa Arsenalom, propustio je duel sa Halom u FA kupu, pod znakom pitanja je za duel sa Lesterom za vikend.

Zbog svega u klubu razmatraju više opcija, postoji i mogućnost da Ejbraham zaigra pod injekcijama, pa da potom iskoristi zimsku pauzu da se oporavi od povrede u potpunosti.

Piše se da su "Plavci" pokazali i interesovanje za optisanog napadača Milana Kšištofa Pjonteka, za kojeg je zainteresovan veliki broj klubova, ali niko nije voljan izgleda da izađe u susret zahtevima Milana, koji bi da vrati uloženo (35 miliona evra).

Videćemo šta će na "Bridžu" odlučiti, ukoliko ne dovedu novog napadača, sva je prilika da će rizikovati sa Ejbrahamom, makar protiv "Lisica" narednog vikenda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 29.01.2020
12:49

Kuku nama sa ovom upravom. Toliko se pisalo o pojacanjima, a nisu doveli cak ni Akea za kojeg imamo buy back klauzulu. Puno dobrih igraca zeli da promeni klub u ovom prelaznom roku, prava je steta da nismo nista uradili. Da smo doveli samo Tellesa na mesto levog beka onda bi ovaj prelazni rok smatrao koliko toliko uspesnim.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 29.01.2020
13:38

Lave nema od pojacanja nista do leta, suska se u medijima da je Lampard dobio uslov od uprave da mora da bude u TOP 4, ako ne bude izgleda da ce popiti otkaz,a meta je za leto Sanco...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 29.01.2020
17:10

O kojim igracima pricas? Niko od nasih glavnih meta nije dostupan sada. Levi bek Alaba ili Cilvel. Napadac Verner ili Dembele. Krilo Sanco. A svi oni su dostupni tokom leta. Jednostavno klub je doneo odluku da ne ide po neke opcije D,E,F za te pozicije i trosi bespotrebno novac kad vec cemo sacekati jos par meseci. Dosta puta smo pravili greske da dovodimo prosecne igrace. Nama to vise ne treba. Sad samo jurimo one najbolje koje sam pomenuo i takva 3,4 igraca na leto ce na staviti uz rame sa Sitijem i Liveprulom (rezultatski), po igri smo vec sad bolji od Liverpula sto potvrdjuje XG stats. Da je bilo ko od pomenutih igrac bio dostupan sada mi bismo ga doveli. Sta smo trebali da uzmemo sad Zahu i blokiramo dolazak Sanca na leto? Teles se i meni svidja ali cekamo Cilvela izgleda, Esli Kol je potvdio da navija za Celsi a da imamo obojicu nije realno jer nijedan nije za klupu. Sad pokusavamo da pozajmimo Kavanija ili Martensa na 6 meseci sto je opet dokaz da imamo nesto spremljeno za leto. Rizik je za top4 ali videcemo od nas zavisi. Nadigravamo sve rivale samo je realizacija problem.