Lampard prodaje trojicu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.08.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Čelsi ne može da kupuje, ali novi menadžer ne odustaje, želi da se oslobodi nekih igrača i pruži veću šansu klincima.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Čelsi je loše počeo sezonu, mada, složićete se, igre su bolje od rezultata.

To je slaba uteha za Lamparda, ali on nastavlja obećanim putem, a do kraja avgusta bi mogao da proda trojicu igrača, kako bi mladi dobili šansu.

Čelsi ne može da kupuje, nadaju se da će im kazna biti smanjena za jedan prelazni rok, odnosno da bi u januaru mogli da dovedu nekog igrača, a u međuvremenu Lampard pokušava da se oslobodi nekolicine fudbalera.

Bakajoko koji se vratio iz Milana, nije po ukusu engleskog menadžera, priča se da bi "Plavci" prihvatili ponudu PSŽ, ukoliko ona stigne i da bi se za nešto više od 20 miliona evra odrekli nekadašnjeg igrača Monaka.

Takođe, Zapakosta koga je Konte doveo u klub nije u prvom planu, interesovanja ima od klubova Serije A, ali samo za pozajmicu sa pravom otkupa.

Treći je Bačuaji koji je iza Abrahama i Žirua, igrao je na pozajmici, Čelsi se nada da će naći kupca u naredne dve nedelje, monka koji je bio ideja sportskog direktora Emenala koji odavno nije u klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 18.08.2019
14:51

Bakayoko ima jos uvjek potencijala da bude top igrac naglo je izgubio na kvaliteti i cjeni zadnjih godina ali mislim da itekako moze proraditi u drugoj sredini,Celzi ipak ima prejak vezni red kao i preveliku konkurenciju u kojoj nema mjesta za Bakayoka tako da podrzavam njegovu prodaju.Sto se tice Zappacoste treba ga ostaviti malo je previse vremena provodio kao zamjena trebalo mu je vise dati sansu jer je ofanzivni od Azpilicuete ali Azpilicueta je kvalitetni sto nije upitno.Batshuayia nikako ne prodavati jer Giroud ce u skorije vrijeme bit star ostat cemo samo na Abrahamu od napadaca.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 18.08.2019
12:49

Ja ne znam zasto Bacuajija stalno sabotiraju? Pa dajte mu sansu i sigurno je zasluzuje. Bakajoko i Zapakosta stvarno nemaju tu sta da traze. Bakajoko i nije toliko los ali popunjeni smo u veznom redu tako da je jedina sansa prodaja.

avatar
REVØLT
Sunday, 18.08.2019
10:48