Lampard nemilosrdan, bez njih dvojice tim nije mogao da se zamisli, sada će ih oterati! Sedmorica prekobrojni, stiže novo pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.09.2020.
08:48
Izvor: Sportske.net

Čelsi će sada smanjiti broj igrača pod ugovor, neki standardni fudbaleri moraju da odu. Ovo je plan "Plavaca".

EPA-EFE/Michael Regan / POOL
EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Povezane vesti

Čelsi je pokupio većinu naslova ovog leta, doveli su sedam igrača, ali to nije kraj. Stigao je golman Mendi iz Rena, a Lampard će do kraja prelaznog roka izvršiti velika pomeranja.

Dvojica standardnih će otići, Kepa bi trebalo da prihvati pozajmicu, pominje se Španija, ali i Italija, ponudu je navodno poslala Roma. Lampard bi da ga proda na kraju sezone, ali pitanje koliko može da spase od uloženih 80 miliona evra.

Kepa je najskuplji golman svih vremena, a do dolaska Haverca bio je i najskuplji igrač u istoriji Čelsija.

Osim njega, mesto u timu je izgubio Toni Ridiger. Nemački reprezentativac nije bio u kombinaciji za prethodne mečeve, ima dve solucije. Jedna je PSŽ, koji bi ga uzeo sa obaveznim otkupom na kraju sezone, druga odlazak kod bivšeg trenera Kontea, u slučaju da Inter proda Murinju Škrinjara. Jer, Ridiger je peti u rotaciji, sigurni su Tijago Silva, Zuma i Kristensen, a ako Nemac ode, Tomori ostaje.

Čelsi ima 36 igrača po ugovorom, menadžer mora da rasčisti stvari, ne računa na Bakajoka koga žele Milan i Pari Sen Žermen, Ros Barkli ima problema sa povredama, želi da igra, ali nema šanse da dobije neku značajniju minutažu u ovom trenutku. On bi mogao na pozajmicu, kao i Loftus-Čik koji je od reprezentativca Engleske stigao do toga da nema mesta ni na klupi.

baner

Pomenimo i Emersona Palmijerija, Čilvel će ga istisnuti, Alonso je alternativa za pridošlicu iz Lestera, a Brazilac je mlađi i može da donese više novca od Španca. Želi ga Juventus, ako se oslobodi De Šilja i Luke Pelegrini.

Na kraju dodajmo da Lampard žuri da ukloni prekobrojne, kako bi doveo još jedno pojačanje, Deklana Rajsa iz Vest Hema. Sjajni mladi igrač pritiska "Čekićare" da ga puste, Mojesu su potrebna pojačanja, pre svega štoper, a mogao bi da dobije i Barklija kao deo sporazuma za Rajsa, pa nije nemoguće da sledeće nedelje i poslednja Lampardova želja stigne u klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 25.09.2020
11:15

Sve sve , ali Ridiger ?!

avatar
Carina_11303
Friday, 25.09.2020
10:26

Svi igraci koji su na prodaju nisu kalibar Celsija i Bog zna kako su se zadrzali tu do sada. U tu grupicu mogu da ubacim i Aspilikuetu, kojeg je pregazilo vreme ali se ipak batrga i pokusava da izvuce sta moze, uz to da i po neki gol. Samo ne vidim ko bi mogao da kupi ove otpatke od igraca i za koje pare. Mislim da bi Celsi oberucke prihvatio i 30 miliona za Kepu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 25.09.2020
21:53

Znaci Kepa da ide a da Mendy i Caballero od 38 ljeta budu jedini golmani.Malo je to neozbiljno za klub koji puca visoko da bude na takvim golmanima,Mendy je cisto doveden kao konkurencija da se poboljsa Kepa ili ce bit zakucan za klupu a Mendy dobiti sansu jer bolje tako da se natjera Kepa da brani kao u Spaniji kad je najbolji bio nego da prodas jeftino skupog golmana.Rudigerova prodaja isto je ludilo covjek je najbolji od grupe Tomori,Zouma,Kristensen cjena sve govori plus Zouma i Kristensen su ispadali vise od Rudigera koji je brzi agilni zilavi i bolji u skoku od obojice.

avatar
Provokator
Friday, 25.09.2020
09:41

Probudila se plastika posle nekoliko godina u senci Sitija i PSG-a

avatar
deki trbic
Friday, 25.09.2020
09:38

RLC ne treba prodati...to je CELZIJEV igrac iz njihove akademije i ni pod razno da se proda...bolji je od Kovacica Maunta i mnogih drugih veznih igraca

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 25.09.2020
09:19

Tako i treba rascistit malo igrace koje su nagomilali. Mislim da ce Kepu ostaviti a nazalost Ridiger nas najbolji stoper ide to mi nije jasno ali ajde.

avatar
1905
Friday, 25.09.2020
13:41

U jednom trenutku za vreme Sarija je bio naš najbolji štoper ali odavno to već nije. Kiksa, pravi nepotrebne faulove i kornere iz kojih po pravilu primamo golove. Bolje Tomorija uz Silvu kaliti.

avatar
1905
Monday, 28.09.2020
23:50

Slažem se da Zuma nije isti igrač nakon one povrede kolena ali i dalje mu verujem više nego Rudigeru. O Zuminim kiksevima se više polemiše a Rudiger je imao isti broj grešaka, ako ne i više. Što direktno što indirektno. Mislim da je on veća sirovina i bahatiji igrač.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 26.09.2020
08:26

Ja se ne slazem po meni bi prvi letio Zuma. Zuma je nakon povrede ispod prosecan fudbaler sto bi ja reko sirovina. Fudbalska inteligencija, sut, glava... ni u cemu nije dobar. Da su pametni njega prodat pa doticnu 4 u rotaciju onda da.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 25.09.2020
21:47

Realno Rudiger je klasa za Kristensena i Zumu totalno nejasno kako cojk koji nam je najbolji stoper da ide na prodaju.Covjek je neprelazan spram Zoume i Kristensena zilav dobar u skoku brz pogotovo spram Zoume.Ako iko treba otic kao visak to su Zouma,Kristensen ili Tomori.Rudiger treba zajedno sa Silvom da cini bedem odbrane.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 25.09.2020
09:16

Prodati Žoržinja koji usporava igru i ne uklapa se nikako, Ridigera koji redovno kiksira, Kepu koji je odsvirao svoje, kao i odavno prekobrojne. Barklija treba ostaviti, zna da bude itekako koristan, sa njim je igra uvek mnogo brža nego sa Žoržinjom. Loftus-Čik treba da ide na pozajmicu kako bi povratio formu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 25.09.2020
21:48

Tako ste pricali i za Zoumu i Kristensena kako kiksaju a sad za Rudigera kvalitet je jednosavno veci kod Rudigera u odnosu na Zoumu i Kristensena faktora je mnogo.