Lampard krči put ka poslednjem delu slagalice!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.10.2020.
13:33
Izvor: Sportske.net

Jasno je šta "Plavci" moraju da urade.

EPA-EFE/Michael Regan / POOL
EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Povezane vesti

Juče je Ros Barkli napustio ekipu Čelsija, danas je stigla potvrda da Met Mijazga odlazi na pozajmicu u Anderleht, a klub bi do kraja prelaznog roka mogla da napuste još makar tri fudbalera.

Markos Alonso se nakon katastrofe protiv VBA pokačio sa Lampardom i navodno je odigrao svoje za tim sa "Stamford Bridža", za njegove usluge su interesovanje pokazali Inter i Juventus, mada se "Neroazurima" žuri, pa imaju i drugi plan.

Ruben Loftus-Čik se minule sezone mučio sa povredom, ove izgleda neće biti mesta za njega u timu i pored odlaska Rosa Barklija.

Vezista je konačno spreman, ali Lampard je istakao da mu je sada potrebno da igra redovno i da je zbog toga klub voljan da ga pošalje na pozajmicu.

Tim iz Birmingema je hteo i njega, ali kako je stigao Barkli to više nije opcija, videćemo gde će talentovani Loftus-Čik, jasno je da bi brojni klubovi iz PL voleli da ga vide u svojim redovima.

Na izlaznim vratima je i Antonio Ridiger, iako se pretpostavljalo da će sa Tijagom Silvom činiti štoperski tandem, Lampard izgleda više veruje Kristensenu, Zumi i Tomoriju.

Nemac nije igrao ni u Liga kupu protiv Totenhema, a upravo se gradski rival pominje kao potencijalna destinacija.

Škrinijar je teška misija za "Pevce", nemački reprezentativac bi mogao da bude odlično rešenje.

Baner 10

Dakle, spremaju se odlasci i utisak je da se pravi prostor za angažovanje još jednog pojačanja, jasno, reč je o Deklanu Rajsu iz Vest Hema, kojeg Frenk Lampard izuzetno ceni.

Rajs se dokazao u dresu "Čekićara" kao vrstan defanzivni vezista, zaigrao je i za reprezentaciju Engleske, a može da se snađe i na poziciji štopera.

Tehnički je sjajno potkovan i ima jako dobar pregled igre, pa bi bio od velike koristi "Plavcima" u organziaciji igre, bilo iz veznog reda ili iz zadnje linije.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 01.10.2020
19:18

Otisao Barkli ako ode i Loftus Cheek ostajemo samo na Kovacicu ,Kanteu i Jorginhu kao veznjacima na sredini .Po meni je glupost dati i Loftus Cheeka ako je vec Barkli otisao mora bit neka alternativa za Kantea i Kovacica pored Jorginha.Sto se tice Rudigera ja ne mogu da vjerujem da Lampard gura vise Zumu,Kristensena i Tomoria od njega koji je kvalitetni od sva 3.Ako se proda Rudiger sto i dalje ne mogu da vjerujem dolazak Ricea bi bio dobar ali ne treba zaboraviti da je on defanzivni vezni ali da po potrebi moze na stopera.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 01.10.2020
16:02

Rajs se juce brukao kao stoper. Ako hoce da igra sa najboljim prijateljem Mauntom neka predje ovaj u VH mada nisu ni za tamo. Nikad nisam video da se ovo desava na ovako velikom nivou. Ovo sto Lampard radi sa Mauntom je kao da Abramovic sutra dovede sina i kaze mora da igra svaku utakmicu... Malog guraju samo tako a nula talenat!

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 01.10.2020
21:32

Kada bude kompletan tim Werner napad,Ziyech Pulisic krila,Havertz ofanzivni vezni ili kao treci veznjak sa Kanteom i Kovacicem ,James i Chilwell bekovi ,Silva i po mojoj zelji Rudiger u odbrani i Mendy na golu .Sa tom postavom ne bi bilo mjesta za Mounta koliko god ga Lampard volio Havertz je za sad dosta kvalitetni a Pulisic i Ziyech vec sada su najbolji krilni igraci sto imamo.

avatar
sole
Thursday, 01.10.2020
13:41

Nula od trenera!!

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 01.10.2020
19:20

Vrijeme ce pokazati niste bas toliko kriticki bili nastrojeni prosle sezone kada je sa klincima i nekim starijim igracima bez kupovina dosao do top 4 i finala kupa .Sada kada smo se pojacali skoro svugdje gdje nam je falilo dobrih igraca vidjet cemo Lamparda ali opet ne ocekuje nijedan realan navijac Celzija odmah trofeje i top igru ako bude 3 u ligi i nek dogura do cetvrtfinala LP bit ce dobro ali sljedece sezone sa ovim timom se mora napasti neki trofej Liga ili Liga prvaka.