Lampard je gubitnik, sad sve nade polaže u "Otpisanog"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.02.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

Očekivao je mnogo više, klub nije uradio ništa, veliki rebus pred Čelsijem...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je na kraju ostao bez pojačanja. Iako su najavljivali da će trošiti posle supenzije prošlog leta, ostali su praznih ruku.

Pominjan je napadač, u stvari to je pozicija na kojoj su tražili iskusnijeg igrača od Ejbrahama koji je najbolji strelac, ali se povredio, ali na kraju se nije dogodilo ništa.

Od Vernera, preko Dembelea, do Kavanija, mnogo imena je bilo u igri, ali nijedan posao nije bio realan.

Na kraju, u klubu je ostao Žiru koji je svim silama želeo napolje.

"Bio je veoma profesionalan, iako je želeo da promeni sredinu, ostaje sa nama i dobiće šansu", kaže Lampard.

To će se desiti već danas, Ejbraham je povređen pa će zaboravljeni Francuz koji je bio na meti Liona, Intera i Lacija predvoditi napad na teškom ispitu u Lesteru.

Čelsi je dobio samo jedan meč u januaru, na sreću ni rivali nisu blistavi, ali mnogi sumnjaju da će bez pojačanja Lampard uspeti da ostane na četvrtom mestu na tabeli.

Problem je što Lampard nije zadovoljan levim bekovima, Palmijerijem i Alonsom, ali klub nije prodao ni Španca, ni Brazilca, što u veznom redu po rečima mnogih ostaje samo Kante od igrača svetske klase i što u napadu nema nikakve šanse da bude nadoknađen odlazak Azara prošlog leta, odnosno njegovi golovi. I umesto da se dovede napadača, Čelsi je ostao inertan.

Bačuaji nema poverenje trenera, Pedro je takođe otpisan, već smo rekli kakva je situacija sa Žiruom.

Neki opravdavaju klub jer nije bilo šanse da se uzme igrač svetske klase, pa su odlučili da štede za sledeće leto, ali ni recimo Ros Barkli, ili rekordno pojačanje u istoriji kluba, golman Kepa nisu standard Čelsija koji se očekuje.

A opet, Lampsov doprinos biće cenjen kroz rezultat na kraju sezone, imperativ je top četiri. Sa ovim timom i limitima, neće biti lako...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 02.02.2020
15:52

Emersona ostaviti moze pokrivat lijevog beka uz novog beka, Alonso neka ide on samo u Konteovom sistemu moze biti produktivan igrac kao i Moses sto je bio.Sto se tice napadaca na ljeto Werner obavezno i Sanco kao krilo a pustiti Pedra i Girouda.Onda bi kompletirali tim i imali veoma mladu i perspektivnu ekipu skoro na svim pozicijama .Isto da ne zaboravim Kabaljera treba najuriti mator je da bude 3 golman a kamoli 2 mora se dovesti neki solidan golman da Kepa pocne branit jer ovako nije imao konkurencije zato je pao sa formom .

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 01.02.2020
22:54

Pa nek proda Kepu a dovede onda Pickforda

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 01.02.2020
14:31

Bolje ne dovoditi nikog nego svakog.

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 01.02.2020
14:00

Toliko o šansi za Žirua, nema ga ni na klupi protiv Lestera.

avatar
The KING (return)
Saturday, 01.02.2020
13:20

Mislim da je Lampard jako tankog znanja, da je to veci probelm za Celzi od pojacnja, ja ne vidim kako ce on docekati TOP 4 ako ispusti tu poziciju, zamisli Junajted ili Totenhem koji se raspadaju nikad jace budu na kraju u TOP 4...

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 02.02.2020
15:48

Top 4 ako ne izbori tesko ce ostati ima tim za te stvari a sto se nismo pojacali bar sa 2 igraca ne kontam pogotovo sto je tim ustedio novca jer nije kupovao plus posluju u plusu.Mogli su puknut 150 miliona na Wernera i jednog lijevog beka a na ljeto krenuti po Sancha i golmana s obzirom da Kaballero nije ni za 3 golmana zato Kepa lose brani jer nema konkurenciju .Na ostalim pozicijama smo fino pokriveni i igraci su pretezno mladje dobi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 05.02.2020
15:23

Ja mislim da nije upitno kakav je Lampard trener ima on klikere za to ali nekako smo prerano ga doveli sam vidis koliko npr Giggs jos trenerski sazrijeva da bi jedan dan preuzeo Junajted a mi odmah uzeli Lamparda posle jedne sezone u Derbiju.Mislim da tu fali malo vise trenerskog iskustva pogotovo kada vodis jedan veliki klub kao mlad trener moras imati vise iskustva iako Lampard dobro poznaje Celzi jer je igrao tu trenerski posao je druga prica .

avatar
The KING (return)
Monday, 03.02.2020
01:21

Ma ja mislim da on leti, ova prica sa Kepom je za njega samoubistvo ne znam koga ce ubediti da je Kepa problem prvo covek od 80 miliona, drugo odveo je Celzi prose sezone u finale LE, on takticki nedorasta iste muke ima kao sa Derbijem...

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 01.02.2020
13:01

Covek da zaplace koliko retardiranu upravu imamo. Pozicija levog beka gori, a Telles iz Porta prakticno na tacni i oni nista ne urade.

avatar
damjan89
Sunday, 02.02.2020
02:12

Ma kakav crni Telles, Emerson je bolji od njega, treba nam Cillwel ili eventualno Alaba sve manje od toga nisu pojacanja...Da se dovedu stoper i napadac i krilo bili bi top ekipa, ali ove je neshvatljivo...

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 01.02.2020
12:52

Gotovi su gotovi, lampard je vec krenuo sa alibijima zna da nema sanse da ostane u top4, a bez toga sledi noga na kraju sezone. Koliko je to mali klub da ni matorce nisu u stanju da dovedu, niko nece tamo

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 01.02.2020
12:48