Lakazet nezadovoljan u Arsenalu?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 28.08.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net

Arsenal ne želi da se odrekne svog napadača, ali postoji mogućnost da on napusti klub.

Beta/Nigel French/PA via AP
Beta/Nigel French/PA via AP

Povezane vesti

Prelazni rok za klubove u Premijer ligi je gotov, to znači da oni ne mogu da dovode igrače, ali zato postoji mogućnost da prodaju fudbalere.

Lakazet je nezadovoljan trenutnim statusom u klubu, jasno je da je Premijer liga tek počela, ali Francuz očekuje da više vremena bude na terenu.

Arsenal je odigrao tri meča, a Lakazet je ulazio u igru sa klupe, i evidentno je on svaki put taj koji je razmrdao celu ekipu i uticao da tim igra bolje, ali i dalje nije u startnoj postavi kod novog trenera, Unaja Emerija.

Bilo bi vrlo čudno da Arsenal pusti igrača kakav je Lakazet, a da nema mogućnosti da mu dovede zamenu, ali ovaj ishod nije nemoguć. Nekoliko klubova motri situaciju u Arsenalu i verovatno će pokušati da angažuju francuskog napadača do kraja prelaznog roka.

Dvadesetsedmogodišnji napadač je 2017. godine stigao u London iz Liona za 53 miliona evra. Za Arsenal je odigrao 42 utakmice i postigao 17 golova u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 29.08.2018
08:22

Ma nek mu igra Ivobi

avatar
Непобедиви
Wednesday, 29.08.2018
07:51

Bas super sto niste pustili komentar koji nije imao ni jednu jedinu psovku, ali je imao upucenu kritiku Sportskim. Pokazujete da se niste opametili i da ste sarlatani koji vide nesto na Tviteru i odmah uzimaju zdravo za gotovo, bez truda da makar na oficijalnim kanalima klubova provere verodostojnost informacije. Da se razumemo, takvi ste bili oduvek, ali ste barem dopustali komentare sa kritikom. Ovako podsecate na princa/kralja/cara/predsednika/premijera. Dovidjenja i pozdrav.

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Tuesday, 28.08.2018
23:25

Ne smijemo ga pustiti da ode ni slucajno, Obamejang ili na krilo ili na klupu, ali Lakazet mora pocinjati utakmice.

avatar
Ogist Kont
Tuesday, 28.08.2018
23:02

Odigrao je zvanično 42 utakmice, a kada se sabere minutaža ne dobije se više od 20 celih utakmica. Ovo je igrač kog se ne smeju odreći. Prodajom njega bi i zvanično saopštili: ''Mi smo tim sa sredine tabele. Zadovoljićemo se učešćem u Ligi Evrope, pa možda nešto nekad i nabodemo.'' Sramota me je od ovoga što se dešava u Arsenalu. Ovaj momak je u sezonu ušao preporođen. Kao da ga je izostanak sa svetskog prvenstva motivisao da bude bolji, za razliku od Obamejanga, koji je došao neprepoznatljiv. Takav mentalitet je falio Arsenalu i sada kad imaju jednog takvog, ne smeju ga pustiti. Staviti njega u špic, a Aubu na krilo, pa neka bude šta biti mora.

avatar
Bocevski12
Wednesday, 29.08.2018
15:01

Jedino sta me plasi je da Venger koj je bio 22 god vodju cete ovaj da ne izdrzi nit 22 nedelje

avatar
Antihepi
Tuesday, 28.08.2018
22:46

Лаказет дефинитивно није играч који треба да седи на клупи и игра по 30 минута. Не видим у чему је то лошији од Обамејанга,па нема предност у односу на Габонца.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 28.08.2018
22:37

Treba Emeri da mu pruzi vise da igra.PEA je malo zatajio ili da proba sa oba da pocne.Dva dobra napadaca svakako...

avatar
Kuma Baba Car
Tuesday, 28.08.2018
22:35

Ne mogu da shvatim da se Ivobiju prvom daje prilika u odnosu na Lakazeta