Lajpcig ne može da čeka, hrvatsko čudo od deteta stiže u januaru?

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.12.2020.
10:11
Izvor: Sportske.net

Nemci ne mogu da čekaju leto, hrvatski tinedjžer stiže u januaru?

EPA-EFE/Lluis Gene
EPA-EFE/Lluis Gene

Povezane vesti

Lajpcig je proteklog leta osigurao dolazak Joška Gvardiola iz zagrebačkog Dinama, pa je po prvobitnom dogovoru 18-godišnji štoper trebalo da stigne u junu 2021. godine.

Ipak, polufinalista Lige šampiona ne želi da čeka toliko, pa je spreman da aktivira opciju po kojoj bi Hrvat mogao da dođe u Lajpcig već u januaru, piše Jutarnji list.

"Bikovi" su Dinamu isplatili 16 miliona evra, a sa različitim relativno lako dostižnim bonusima, ta cifra će biti i dosta veća.

Gvardiol se pokazao i kao dobra opcija na levom beku što je i privuklo pažnju Lajpciga da ubrza transfer, ali će za to morati dodatno da plati.

Joško Gvardiol važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije u Evropi, debitovao je za Dinamo kao 17-godišnjak prošle sezone kada se i probio u prvi tim "modrih".

Sada će doneti i veliku zaradu, možda već u januaru.
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 04.12.2020
16:03

Kupili su od Dinama Olma za ne male pare, ali pošto se taj pokazao kao pun pogodak, kupuju i dalje. Reklama "od usta do usta". Najbolja. Ako ga uzmu u januaru 202, plačaju 16 +3 = 19 mio EUR, + 70.000,00 EUR za svaku utakmicu koju odigra do leta 2021. Malo li je. A sada pogledajmo transfere naših mladih talenata. Tuga.