Lacio želi bivšeg reprezentativca Italije!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.06.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net

Ekipa Lacija se priprema za učešće u kvalifikacijama za ligu šampiona, a u ekipu bi mogao da stigne i sadašnji fudbaler Milana.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Đanpaolo Pacini je navodno želja Lacija u ovom prelaznom roku, preneli su italijanski mediji.

Ovaj fudbaler se nalazi trenutno u Milanu gde je imao slabiju sezonu, a sledeće sezone će teško biti u prvom planu kod Siniše Mihajlovića imajući u vidu da se sprema veliko pojačanje na poziciji napadača.

Sa druge strane, prema nekim navodima Lacio je odustao od kupovine fudbalera Sao Paula, Alešandrea Pata, pa su se okrenuli na drugu stranu, prema bivšem reprezentativcu Italije.

Klose će ostati u klubu, tu je i Filip Đorđević, ali klubu je potreban barem još jedan kvalitetan i iskusan napadač, bez obzira što imaju par mladih momaka na toj poziciji.

Da li je Pacini rešenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
*** T O P G U N **
Friday, 26.06.2015
21:50

Ne daj boze...

avatar
Friday, 26.06.2015
14:59

Dobra zamena za Klosea, ako već odlazi.

avatar
Ginola
Friday, 26.06.2015
18:15

Klose ostaje jos ovu sezonu.Ako misle LS,nek Lotito iskesira za nekog spica,samo da ne gledam Pacinija...Na kraju ce Matri doci kao veliko pojacanje,nazalost..

avatar
Ginola
Friday, 26.06.2015
23:40

Huntelar bi nam legao,ali dzaba sto je slobodan,kad Tare nije za taj posao.Ocekivao sam Pata,cak i Cicarita,ali ne verujem da ce iko doci od njih.

avatar
Friday, 26.06.2015
21:48

Mogli biste vi da uzmete Huntelara. Mislim da je rekao da odlazi iz Šalkea, a čini mi se da će biti slobodan igrač od ovog leta. Eto dobre opcije :D