Lacio u raspadu, SMS na "diskontnoj" prodaji, šta se čeka?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.07.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se Lotito prizvao pameti, ali svejedno, ovo nije leto velikih transfera...

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Lacio se potpuno raspao nakon nastavka prvenstva, iako Juventus ne igra ništa posebno, prošetao se posle pandemije do titule. Rimljani se ne mogu prepoznati, najviše su insistirali na nastavku šampionata.

Matematički nije rešeno, ali teško je verovati da šampion može, iako ponovimo, igra slabo, da izgubi ovoliku prednost. Juventus ima osam bodova prednosti nad Rimljanima, šest kola je do kraja, za sedam dana Lacio gostuje u Torinu, ali iskreno, s obzirom na raspored, male su šanse za čudo.

Lotito je svestan da je propuštena velika šansa, nakon novog neuspeha razgovarao je sa ekipom, za Inzagija i igrače nema opravdanja, prisutni su bili Igli Tare direktor kluba, ali i tim-menadžer Anđelo Peruci.

Pričalo se o očajnoj formi, tri poraza u nizu, da su dobijene dve od te tri utakmice, Lacio bi bio u trci, s obzirom da je Juve osvojio bod od poslednjih šest.

Mediji danas pišu da je Lacio odlučio da spusti cenu za Sergeja, da bi mogli da ga puste za 70 miliona i on igra loše kao ostatak ekipe, ali i da nema ponuda.

Čeka se PSŽ, Junajted je odustao jer Pogba ostaje, videćemo da li će u Rim uopšte i stići neka ponuda, a "Mesađero" tvrdi da u ovom trenutku nema šanse da neki od italijanskih klubova kupi Milinkovića jer je u doba pandemije za njih preskup.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pravi romanista
Monday, 13.07.2020
11:27

Ma nije moguće...nista, sledeće leto sigurno odlazi za 200 mil

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 13.07.2020
10:38

Glupi lotito, eto mu sada ta titula. Nisam znao da je Peruci kod njih.

avatar
Z
Monday, 13.07.2020
09:53

Mogli bi oni da ga puste i za 170M€, ali vec 3 godine niko ne daje vise od 50M€