Lacio ne da svoju "zlatnu koku"

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.04.2018.
12:14
Izvor: Sportske.net

Stigao je za "siću", sada je jasno da će otići samo za milione.

Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP
Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP

Povezane vesti

Španski internacionalac Luis Alberto još 2013. godine iz matične Sevilje otišao put Liverpula, ali za tri godine na "Enfildu" nije dobio pravu šansu, dve godine je proveo na pozajmicama u Malagi i Deportivu, pre nego što je Lacio 2016. godine za četiri miliona evra otkupio njegov ugovor do "Redsa".

Malo po malo, ovaj ofanzivac je pronalazio svoje mesto u ekipi sa "Olimpika", a ove sezone nesumnjivu pruža najbolje partije u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Na 34 upisana nastupa u Seriji A postigao je 11 golova, jedan je od najboljih igrača "Nebeskoplavih" ove sezone, pa je tako zapao za oko brojnim klubovima.

Bilo je priča da Barselona u njemu vidi naslednika Andreasa Inijeste, ali ponuda sa "Kamp Nou" do sada nije stizala na adresu tima iz Rima, ali su zato stigle druge dve ponude, koje je uprava na čelu sa Klaudiom Lotitom odbila.

Naime, Sevilja je želela da ga vrati u svoje redove, nudili su u januaru 20 miliona evra, Lacio nije hteo ni da čuje.

Španski novinar Hesus Alvarado, koji je blizak dešavanjima na "Sančez Pishuanu", potvrdio je da je pored ponude Andalužana, za usluge španskog fudbalera postojala i ponuda iz Serije A i to izdašnija od ponude Sevilje, ali Lacio je i dalje smatrao da to nije dovoljno za Luisa Alberta.

"Luis Alberto je nažalost nedostižan za Sevilju. Reći ću vam da je Sevilja u januaru pokušala da ga kupi za 20 miliona evra i da je Lacio to odbio. Odbili su i ponudu od 30 miliona iz Napulja", "tvitnuo" je Avarado.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Rodrigoo
Friday, 27.04.2018
16:15

Luis je jako podcijenjen. Izuzetan je tehnicar i jako kreativan i mastovit igrac. Koliko je samo Sergej medijski naduvan, a Alberto zapostavljen... Nisu isti profil igraca da bi sad pravili neko poredjenje, ali smatram da je Alberto sigurno vise doprinio igri Lacija.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 27.04.2018
13:29

Luiz Alberto i F.Anderson odlicni igraci za Lacio.

avatar
Dragan Petković
Saturday, 28.04.2018
20:10

cist prosek i jedan drugi,liga je smesna sve jasno kad im salzburg spakovao 4 komada za 20 minuta

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 27.04.2018
12:19

Barsa hoce da ga vrati pa da on prodje kao delofeu ili denis suarez