Lacio našao zamenu za odlazećeg prvotimca

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.04.2018.
14:40
Izvor: Sportske.net

Jedan od fudbalera koji je bio nezamenjiv prethodnih sezone na "Olimpiku", promeniće sredinu ovog leta, a uprava kluba mu je ekspresno pronašla i zamenu.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Stefan De Fraj izvesno napušta Lacio na kraju tekuće sezone, kada mu bude istekao ugovor sa klubom iz prestonice.

Holanđanin je hteo da potpiše novu saradnju sa klubom, kako bi "Nebeskoplavima", koji su ga mnogo zadužili, obezbedio bilo kakvo obeštećenje po odlasku, ali do dogovora dve strane nije došlo i bivši fudbaler Fejenorda će napustiti "Olimpiko", a Lacio pritom ništa neće zaraditi.

Za Holanđanina su zainteresovani Inter i Mančester junajted, ali i mnogi drugi evropski klubovi, pa bi uskoro moglo da se zna i gde će De Fraj nastaviti karijeru.

Na Laciju je da mu što pre pronađe zamenu, čini se da su to i uradili, kako se na njihovom radaru našao štoper lisabonskog Sportinga Sebastijan Koates, koji ima realtivno pristupačnu cenu.

Koates je u portugalskoj prestonici oživeo karijeru, uspeo je da se domogne i 30 nastupa u dresu reprezentacije Urugvaja i to pored štopera kao što su Godine i Hose Himenes, a ove sezone je upisao 40 nastupa u svim takmičenjima za "Lavove", prosečno ima 2,1 startova po utakmici i 3,4 "čišćenja". Postigao je dva gola, upisao i jednu asistenciju, bio je proglašen i za igrača utakmice u pobedi na gostovanju ekipi Rio Avea.

Veruje se da bi Lacio za njegove usluge morao da izdvoji oko 12 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke