Lacio ima plan - Dvojica odlaze, stiže napadač iz PL?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.03.2018.
15:52
Izvor: Sportske.net

"Nebeskoplavi" bi konačno mogli da se domognu Lige šampiona, a sportski direktor Tare i trener Inzagi već su skovali plan za narednu sezonu.

EPA/RICCARDO ANTIMIANI
EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Kako prenosi torinski "Tutosport", Lacio sprema par bitnih promena u ofanzivi ekipe.

Naime, sportski direktor Iglji Tare i šef struke Simone Inzagi veruju da je taj deo ekipe najslabiji i da ga treba pojačati, posebno ako se izbori željeni plasman u LŠ.

Nani će se vratiti u Valensiju sa pozajmice, dok će klub najverovatnije napustiti i snažni Felipe Kaisedo.

Umesto njih dvojice Lacio želi da dovede jednog napadača, a velika želja Inzagija je napadač Sautemptona Manolo Gabijadini.

Italijan je imao dobru polusezonu u Laciju prošle godine, ali je pod palicom Maurisija Pelegrina pao u drugi plan i potpuno je van forme.

Trener "Nebeskoplavih" veruje da bi Gabijadini mogao da pronađe svoju pravu formu u Rimu i na sve načine će pokušati da ga preseli u svoje redove nastupajućeg leta.

Odnosi ove dve ekipe su dobri, kako je minulog leta put "Sent Merisa", upravu iz redova Lacija, otišao defanzivac Vesli Hut, koji se dobro snašao u Engleskoj i obavlja bitnu ulogu u redovima "Svetaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 23.03.2018
11:10

Taj Lazio nazalost noze zaboraviti Lp Ne vidim nacina kako bi na kraju bio bolji od Rome i Intera a cak mozda mozda i od Milana koji imaju sad dve tekme Juve i Inter pa ce sve znati jesu li ili nisu