La Plata na nogama, Veron povukao veze, Argentinac se vratio kući!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.01.2020.
15:15
Izvor: Sportske.net

Stigla je i potvrda.

EPA/DEMIAN ESTEVEZ
EPA/DEMIAN ESTEVEZ

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, defanzivac Mančester junajteda Markos Roho karijeru nastavlja u redovima Estudijantesa iz La Plate.

On se tako vratio u svoj rodni grad i klub u kojem je i počeo svoju fudbalsku karijeru.

Prvi čovek kluba Huan Sebastijan Veron je uspeo da izdejstvuje njegov povratak sa "Old Traforda", jasno je da će biti veliko pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi Gabrijel Milito i u čijim redovima već nastupa bivši as Liverpula i Barselone Havijer Maskerano.

Roho je nakon tri godine provedene u Estudijantesu skrenuo pažnju moskovskog Spartaka, za koji je potom igrao jednu sezonu, da bi se 2012. godine preselio u lisabonski Sporting.

Zaigrao je i u reprezentaciji Argentine, imao je bitnu ulogu na Mundijalu 2014. godine, pa je na njegovu adresu stigao i poziv Mančester junajteda.

Ipak, za pet i po godina na "Old Trafordu" upisao je 122 nastupa i postigao dva pogotka, pa je dobio dozvolu ove zime da napusti klub, te se vratio u rodni grad.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 31.01.2020
09:33

Oterati Džonsa i vratiti Smolinga.Sem ako Taunzebe ne dobije šansu i ako nije sklon povredama.Žao mi je Roha.Mnogo povreda ali je bio srčan,borben i posvećen klubu.

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 30.01.2020
20:14

Bolje da smo Lindelofa poslali u jednom pravcu i to van Evrope jer za drugo i nije..