L'EQUIPE - Barsi stiže pojačanje iz Liona!

Autor: Boban Filipović
sreda 29.06.2016.
15:49
Izvor: Sportske.net

Ugledni francuski list navodi da se stvar privodi kraju i da će odbrana Katalonaca uskoro postati jača za reprezentativca 'Trikolora'.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Samjuel Umtiti je na pragu 'Nou Kampa'.

Dovođenje kemerunskog reprezentativca i pouzdanog štopera Nikole N'Kulua kao slobodnog igrača na 'Žerlan', pošto mu je istekao ugovor sa Olimpikom iz Marselja, omogućilo je 'Lavovima' da trguju sa Barselonom.

Prema saznanjima 'L'Ekipa' Umtitijev transfer će iznositi 30 miliona evra s bonusima i trebalo bi da se realizuje po završetku Evropskog prvenstva.

Ovaj 22-godišnjak se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Francuske, koja se priprema za četvrtfinlni duel protiv Islanda. Umtitija je selektor 'Galskih petlova' Didije Dešam naknadno uvrstio u nacionalni tim, pošto se povredio defanzivac Barse Žeremi Matje. Do sada nije odigrao ni minut na EP.

Umtiti može da deluje i kao levi bek i kao štoper, pa u Barsi baš iz tog razloga u njemu vide nalsednika Erika Abidala, koji je svojevremeno baš iz Liona stigao na 'Nou kamp'.

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 29.06.2016
20:45

Barselona treba da uzme i Umtitija i jos jednog iskusnog stopera.

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 29.06.2016
18:48

Umtiti je mlad igrac, sa poprilicno iskustva, i odlicno resenje u odbrani. A pritom mlad, i ima prostora za dalji napredak, i verujem da moze samo jos bolji da bude. Odlicna kupovina.