L'Ekip izbacio novi drim-tim Reala, pet novih imena u startnoj postavi, par velikih iznenađenja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.03.2019.
10:03
Izvor: Sportske.net

Teško je ipak verovati da mogu da oforme ovakav tim, mada im novac nije problem. Sa druge strane, jasne su i Zidanove namere, ima i alternative...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

L'Ekip je sastavio svojih XI Reala naredne sezone, makar, ako se Zidanovi planovi ostvare. Teško je ipak reći da će uspeti u ovim namerama, ali to bi zaista bio tim iz snova.

Na golu će ostati Kejlor Navas u koga Zidan ima puno poverenje, što bi moglo da znači odlazak Kurtoe u PSŽ, teško će se pomiriti sa klupom.

Desno ostaje Karvahal, levo Marselo koga je Zizu navodno ubedio da odbije Juventus i ostane u Madridu. Ramosu bi društvo trebalo da pravi De Liht ili Kulibali, ovaj drugi je prva meta, ali je papren, uz to Anćeloti je rekao da neće prodavati najbolje igrače.

Ovo bi značilo da Varan ode, jednostavno u Realu nemaju sluha za njegove ucene oko novog ugovora, sakrivene pod plašt zasićenosti i vrlo lako bi moglo da se desi da ga prodaju.

I vezni red će pretrpeti izmene. Naime, ostaje kao starter samo Kazemiro, u stvari on bi trebalo da se menja u toj ulozi sa Modrićem.

Zidan želi da dovede Rabioa koji je slobodan igrač, a velika meta je Pogba, u čiji bi transfer mogao da bude uključen Bejl ili Kros.

Napad bi bio iz snova, Mbape, Azara i Benzema. Čini se da će teško dovesti Mbapea, da je Azar mnogo realnija meta, a Benzemi bi konkurent u napadu mogao da bude naš Luka Jović.

Pominjan je i Pjanić, no Juventus traži veliki novac, pa bi se Real pre odlučio, kako smo rekli, za Rabioa koji je slobodan agent.

Drugim rečima, ovo bi bio tim sa pet novih igrača u prvoj postavi, a Kros, Bejl, možda i Isko, kao i napred pomenuti Kurtoa i Varan bi mogli da napuste klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
I am back
Friday, 29.03.2019
19:43
avatar
Anonymous Official
Friday, 29.03.2019
16:32

Pa za to im treba preko 500mil

avatar
Stabber
Friday, 29.03.2019
16:13

Napad sa Benzemom nije ubojit.

avatar
ViniciusJR
Friday, 29.03.2019
16:08

Navas-Karvahal,Ramos, De Liht (Kulibali), Marselo-Kazemiro (Ndombele), Pjanic, Modric-Hazard (Asensio) ,Mbape,Jovic (Vinicius, Rodrigo). Bio bi to odlican tim, uz to tu i Odriozola, Regiljon, Militao, Sebaljos, Ljorente, Isko, Odegard, Benzema. Najteza meta Mbape, ali sigurno da novca ima. Jos ako prodaju Bejla, Varana, Krosa, Vaskeza, Naca.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 29.03.2019
13:19

1/2 finale Lige sampiona max.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 29.03.2019
13:03

Odlazak Varana, Krosa, Bejla i Kurtoe bi vise oslabio ekipu nego sto bi ih ova pojacanja pojacala. Uz to Mbape je potpuno nerealan za ovo leto, Pjanic od 80 miliona je skup, a nije uopste neophodan. Ako je Real negde odlicno popunjen, to je vezni red.

avatar
Zeljkø Arkan Pancic
Friday, 29.03.2019
12:08

I na kraju dovedu samo Jovica , DREEAM TEAM 😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 29.03.2019
11:42

Real ce imati 400-500 miliona za transfere i glavne mete su Pogba, Hazard i Mbape...mora se dosta potrositi da bi se mogli juriti sa barsom koja trosi ogromne svote novca na igrace...čak i atletiko madrid vise trosi od Reala