Kvadradu dojadilo, vraća se u London?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.05.2019.
19:54
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga zavisi od toga ko će biti novi trener Juventusa.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Brzonogo krilo Juventusa Huan Kvadrado je na pragu napuštanja "Alijanc" arene, tridesetjednogodišnji ofanzivac je realno gledajući imao slab udeo u osvajanju osmog uzastopnog Skudeta ove godine.

Bivši igrač Čelsija je kombinacijom povreda i Alegrijevih zamisli nastupio tek na osamnaest utakmica u Seriji A, sa učinkom od jednog gola i tri asistencije.

Ugovor mu ističe naredne sezone, neizvesnost oko dolaska novog trenera u Torinu je sve veća. Kolumbijac je izjavio da ako ga novi trener ima u planu da će ostati, ali deluje da interesovanje iz Premijer lige to može to preduprediti.

Po pisanju Don Balona, londonski Arsenal je pokazao interesovanje za desno krilo Juventusa. Kolumbijac je imao već iskustvo nastupa u Engleskoj kada je nosio dres Čelsija po transferu iz Fiorentine.

Kvadrado Juventus

Sve se glasnije govori o tome da će Mauricio Sari biti novi trener Juvea, pa će mnogo toga zavisiti da li ga Italijan ima u vidu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 29.05.2019
15:58

Bio sam ubjedjen da je West Ham u pitanju kada sam procitao naslov,cudi me da Arsenal zeli njega realno je u Celsiju bio katastrofa

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 27.05.2019
21:33

Kad ga se samo setim u Celsiju, lik nije znao da hoda.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Monday, 27.05.2019
20:40

Ama ljudi kakav Kvadrado, dajte Zahu. Kvadrado je odigrao svoje, mozda jos jednu sezonu i kraj. Necemo valjda na to pare bacati. Dovedi Zahu, istresi 60 miliona, kao sto si uradio za Aubameyanga i Lakazeta (oko 50M), plati Manolasa 35M i utegni odbranu. Pa Liverpul je imao ubitacan napad a slabu odbranu, dovedose Van Dijk-a, zategnuli odbranu i evo ih nikad blizi tituli i u vrhu Evrope dve godine zaredom. Daj Krenke tih 100 miliona za ovu dvojicu i doteraces koliko toliko ovaj tim. COYG!

avatar
Tobdzija02
Monday, 27.05.2019
20:35

Star je,moj pik je Rajas Nelson na toj poziciji !

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 28.05.2019
14:19

Realno Kvadrado je uvek bio igrac vise za Votford.