Kutinjo - Za sada bez dobrog naslova...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.07.2019.
13:03
Izvor: Sportske.net

Brazilac u gotovo nemogućoj situaciji...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Felipe Kutinjo se vratio u klub nakon Kopa Amerika, u ovom trenutku ne izgleda da će promeniti sredinu. Iako Brazilac želi da ode, nema ponuda.

Delom je u pitanju cena, 120 miliona evra, a delom i to što posle loše sezone niko nije spreman da rizikuje. PSŽ je odbio bilo kakav trejd za Nejmara, a nije zainteresovan ni Mančester Junajted.

Čelsi ga je želeo kao zamenu za Azara, ali ne mogu da kupuju do sledećeg leta.

Kutinja, ako ostane, čeka klupa, u veznom redu prednost ima zemljak Artur, u napadu dolaskom Grizmana, postaje peta opcija, da ne pričamo o tome ako stigne Nejmar.

Provlačile su se priče o eventualno povratku u Liverpul, ali "Redsima" nije potreban, a i preveliki je novac koji bi morali da izdvoje. Klop ponavlja da mu nisu potrebna pojačanja, mada većina veruje da je sada jaz u odnosu na Siti veći, jer je Gvardiola kupovao.

Postojala je navodno mogućnost da se Kutinjo vrati na pozajmicu sa obaveznim otkupom, Liverpul bi plaćao u godišnjim ratama njegov transfer, ali izgleda da od toga nema ništa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 30.07.2019
15:07

Barsa ce morati da smanji cijenu ako ga se zeli osloboditi

avatar
Raka
Tuesday, 30.07.2019
15:03

A mogao je imati statuu ispred Enfilda..

avatar
Nenadd
Tuesday, 30.07.2019
13:54

Da sa arturom ne igra na istoj poziciji to vrv svi znaju sem vas ili mozda trolujete, a po meni trojku u sredini bi trebalo da cine De jong, Artur i Kutinjo ali poznavajuci 'strucnjaka' igrace Raketa, Buskec zvani rupa i Sirovi Vidal

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 30.07.2019
13:43

Klop previse insistira na tome da nece kupovati, mozda ceka da Barsa dodje u cajtnot pa da po nekim poovljnijim uslovima dobije Kutinja. Vjerujem da bi im on bio veeeeeliko pojacanje.

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 30.07.2019
21:57

Ja sam isto o tome razmišljao o potajno se nadam da će tako biti. :)

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 30.07.2019
13:28

Ja bih ga vratio pod uslovom da se jave Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Puyol i ostale barsine zvijezde i kazu da je rodjen za nas. Mislim da je pošteno.