Kutinjo ima i šansu za PL?

Autor: Stefan Matić
sreda 18.03.2020.
19:52
Izvor: Sportske.net

Brazilac, iako van forme, ima ponude.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Danas se pričalo kako bi Brazilac mogao da se po kraju sezone vrati u matičnu Barselonu. Podsetimo nekadašnji igrač "redsa" je trenutno u minhenskom Bajernu, ali su male šanse da će Bavarci ostvariti dugotrajnu saradnju sa kreativcem.

Prema pisanju španskog AS-a, povratak u Barselonu nije jedina opcija.

Igrač koji je najbolje partije pružao u Liverpulu bi mogao da se vrati u Premijer ligu, ali ne i na "Enfild". Prema španskom mediju Čelsi razmišlja o opciji otkupa "mađioničara".

"Plavci" su navodno već kontaktirali zastupnike brazilskog igrača. Došao bi kao zamena za svog sunarodnika Vilijana kome ističe ugovor po kraju sezone. Sada ostaje samo da se sačeka nastavak lige, Bavarci i dalje imaju pravo preče kupovine ukoliko vide Brazilca i naredne sezone u svojim redovima.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 19.03.2020
12:15

Treneri u barseloni grese sa njime...odlican igrac, samo nzm sto ga ne stave na pravu poziciju i sto ga Kmessi gusi i igra njegovu poziciju iza napadaca....zasto je uopste doveden ako ne igra na pravoj poziciji? samo propada kao i vecina igraca koja su dosla u barsu poslednjih nekoliko godina.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 19.03.2020
01:52

Barsa mu treba dati novu sansu pa on je odlican igrac, pa James je ako se nije uklopio u Bayernu ne znaci da nece u nekom drugom klubu.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 18.03.2020
21:10

Sa Kutinjom treba da pokusa novi barcin trener, on je je dobar trener i treba da mu da sansu i da sa Kutinjom proradi i da ga uklopi u igri, posto barcin novi trener hoce da vrati barcinu prepoznatljivu igru Take Tike, a to ce mozda da odgovara Kutinjuto, posto je to stil koji se igra u brazil! Onaj predhodni trener barce Valverde je sve pokvario u barci, pokvario njen stil igre, pokvario mnoge igrace,i pokvario odnose medju igracima, dobro je sto je oteran! Zato treba novi trener da pokusa sa Kutinjom!