Kurtoa traži kuću u Madridu, znate li za koga?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.02.2019.
20:49
Izvor: Sportske.net

Stvari postaju ozbiljne.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Sve se više priča o prelasku Edena Azara iz Čelsija u redove madridskog Reala.

Belgijanac je rekao da je doneo odluku, ali nije obrazložio šta je odlučio, spekuliše se da je digao ruke od Čelsija i da će isforsirati prelazak u redove madridskog Reala, dok je recimo njegov bivši saigrač Sesk Fabregas izjavio da je Azar najverovatnije prelomio da ostane veran "Plavcima".

Ipak, najnovije informacije govore da Španac nije bio u pravu.

Naime, kako "Kalčo Merkato" prenosi, Eden Azar traži kuću u španskoj prestonici.

I to nije sve, uposlio je golmana "kraljevskog" kluba Tiba Kurtou, bivšeg saigrača sa "Bridža" i kolegu iz reprezentacije Belgije, da mu pomogne u traženju idealnog doma u Madridu.

Dakle, kako stoje stvari, Azar igra svoje poslednje utakmice u dresu Čelsija, a Kurtoa će dobiti dobro poznato društvo na "Santijago Bernabeu".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 14.02.2019
08:22

hvala bogu nek ide vise ako je tako , otisli su i drugi pa je klub i dalje osvajao trofeje tako ce biti i posle njega i ekipa ce sigurno igrati bolje kad znaju da nije tu ovako sve se vrti oko njega , zelim mu sve najbolje u madridu

avatar
dock
Thursday, 14.02.2019
02:38

Zao mi ovog momka. Imao je potencijal ogroman, a on spuca svoje godine u ligi Evrope i donjem delu engleske lige. Pustite me price da je osvojio par liga u Engleskoj, svi znamo kako je to osvojeno, pri tom mislim na lepotu, a ne na to da je nezasluzeno. Ruzno, karijera mu je, jednom recju, ruzna.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 14.02.2019
01:51

Voleo bih samo da se ovaj transfer ozvanici odmah po zavrsetku sezone, da ne bude to u poslednjem danu prelaznog roka. Smorili su vise.