Kuman isterao svoje, ovo su dva naredna pojačanja Barse!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.09.2020.
10:00
Izvor: Sportske.net

Pošto su uspeli da se oslobode ugovora "otpisanih" u Barsi lakše dišu. Novi trener ostao pri svome, napadač na pragu!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je uspela da proda Semeda Vulvsima, otišao je i Luis Suarez u suzama, preselio se u Atletiko, a klub se oslobodio i poslednjih godina ugovora Rakitića i Vidala.

Sada lakše dišu i pokušaće da ispune želje Ronalda Kumana.

On ne odustaje, kako se priča, Barselona će do kraja nedelje kupiti Memfisa Depaja, Lion čeka, kapitenu ističe ugovor naredne sezone, a njegova prodaja će smanjiti gubitke zbog pandemije.

Ali, "Les Gones" traže oko 30 miliona evra, Barsa je nudila 10 manje, probala i Umtitija da ubaci u posao, ali je francuski štoper odbio da se vrati u bivši klub. Ipak, postoji raspoloženje kod oba kluba da se posao završi. Depaj može da igra na svim pozicijama u napadu, biće veoma bitan u rotaciji, Kuman će u prvenstvo ući sa Mesijem, Ansuo, Kutinjom i Grizmanom, ofanzivnim kvartetom, ima Dembelea, tu je i Trinkao, Depaj bi bio osmi za četiri mesta (računamo i Pedrija koji je alternativa za Kutinja). Tu je i Brajtvajt koji je povređen, ali teško da u ovakvoj konkurenciji može da dobije šansu.

Da li to znači da bi mogli da prodaju Dembelea, odnosno prihvate da ode na pozajmicu u Liverpul? Teško, osim ako otkup od 100 miliona ne bude obavezan na kraju sezone.

baner


To nije sve, Barsa pokušava da završi posao oko Erika Garsije iz Sitija koji bi da se vrati u klub, ali mora da sačeka da Pep nađe štopera (Kunde iz Sevilje je prva meta), kako bi pustio Katalonca.

On bi bio treći štoper u rotaciji, Lengle i Pike su sigurni, Umtiti će verovatno ostati, a Kuman ne računa na Todiboa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 25.09.2020
22:23

Pa pitanje je da li bi iko za Dembelea dao i 60 a da ne pricamo o vise

avatar
Leonid
Thursday, 24.09.2020
19:36

Znaci na barsine novosti dembele ide u liverpul, na junjtedove novosti ide u junajted. Je li vi novinari komunicirate izmedju sebe ili proveravate li tekst pre nego ga izbacite?

avatar
Paul Kersey
Thursday, 24.09.2020
11:14

Naprimaće se Barsa golova sa Pikeom.