Kud Sari, tu i on - "Plavac" se vraća na Apenine?

Autor: Stefan Matić
utorak 26.03.2019.
17:37
Izvor: Sportske.net

Mauricio Sari ne bi krenuo put italijanske prestonice sam.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mauricio Sari je na pragu napuštanja Čelsija posle samo jedne sezone, ova mogućnost će itekako postati realnost ako se "Plavci" nekako ne domognu Lige šampiona naredne godine.

Italijan se verovatno vraća u Seriju A gde ga usko povezuju sa usijanom klupom Rima, Ranijeri je prelazno rešenje koje je u rekordnom roku uspelo da izgubi svlačionicu.

Ako se popularni "Sarriball" zaigra u Rimu naredne sezone, bivši trener Napolija će svakako insistirati na dolasku svog "partnera u zločinu" Gonzala Iguaina!

Argentinac nije zadovoljio apetite na "Bridžu", pa je teško da će ga klub otkupiti od Juventusa, dok na "Alijanc" stadionu nema mesta za njega zbog neverovatne konkurencije.

Kako je Edin Džeko sve bliži rastanku sa "Olimpikom" ovo može biti takođe neko prelazno rešenje za "Vučicu" kojoj treba pouzdan, efikasan strelac.

Kvalitet koji Iguain zna da ispolji na "Apeninima".

Gonzalo Iguain Celsi Fulam

Ovo bi bilo veoma zanimljiv rasplet sudbine Argentinca, imajući u vidu da je igrao za skoro sve veće klubove na "Čizmi".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 27.03.2019
00:57

Imam osjecaj da ce Abraham pokidati ako dobije sansu,a dobice je po svemu sudeci

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 27.03.2019
00:47

Nek povede i jorginja i zapakostu i alonsa wiliana barkly luiza itd

avatar
Stabber
Tuesday, 26.03.2019
20:24

Iguain odigrao 8 tekmi , dao 3 gola i vec je promasaj? A Morata odigrao 22 utakmice daoo 5 gola i nista... E Boze mili....

avatar
Tbr
Tuesday, 26.03.2019
19:20

Pa izgleda da ce onda otici i Iguain i Ziru, sledeci trener onda nece imati izbora nego da da sansu Batsuajiu i Abrahamu, sto i ne bi bilo toliko lose...