Krotone predstavio Luku Markovića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.03.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Krotone predstavio je srpskog internacionalca Luku Markovića kojeg je angažovao u zimskom prelaznom roku.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Bivši fudbaler Rada, Crvene zvezde i Čukaričkog Luka Marković (18) predstavljen je u ponedeljak u Krotoneu.

Talentovanog napadača novinarima je predstavio generalni direktor Krotonea Rafaele Vrena, a Luka Marković se prisutnima obratio na Italijanskom.

"Izuzetno sam zadovoljan prijemom u klubu, kao i uslovima za moj dalji razvoj. Šef Valter Zenga je fudbalsko ime koje se poštuje na svim meridijanima i velika mi je čast biti u njegovoj ekipi. Sa nestrpljenjem iščekujem svoj debi za Krotone , a na meni je da naporno radim i da ga što pre zavredim od strane velikog šefa Zenge", rekao je Marković.

Ukoliko uskoro debituje, a svi su izgledi da će to uslediti u aktuelnoj polusezoni, Luka Marković će postati najmlađi Srbin koji je zaigrao u Seriji A. Dosadašnji rekord drži Dejan Stanković, koji je za Lacio igrao kao dvadesetogodišnjak.

"Moram da se zahvalim svim svojim trenerima koji su mi trasirali fudbaski put. U Zvezdi su to bili Toma Milićević, Goran Nikić i Nebojša Maksimović, a u Čukaričkom sam imao čast da radim sa Vladom Kožulom i Veljom Kaplanovićem. Znam da su zahtevi 'Kalča' izuzetni, ali sam spreman za taj izazov sa željom da odgovorim svim zadacima i nastavim svoj dalji fudbalski razvoj", kaže Marković.

Generalni direktor Krotonea u superlativima je govorio o Luki Markoviću i na samoj promociji istakao da se očekuje da srpski internacionalac bude za tu ekipu ono što je Sergej Milinković-Savić za Lacio.

Marković je u novom klubu zadužio dres sa brojem 33.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 13.03.2018
13:24

Najgore sto moze da se desi za ovako mladog fudbalera je da ode u Italijansku ligu,dobar mu menadzer,ionako su na kraju krajeva pare bitne!