Krkić dobio sjajnu ponudu, da li i dalje verujete da može u Partizan?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 29.08.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net

Bojan Krkić napušta Stouk.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Španski napadač srpskog porekla Bojan Krkić na stolu ima primamljivu ponudu iz Španije.

Kako prenose lokalni mediji na Kanarskim ostrvima, Las Palmas je izuzetno zainteresovan za igrača koji je upravo juče napunio 27 godina.

Menadžer Stouka Mark Hjuz je praktično otpisao Krkića dovođenjem Čupa Motinga i Hesea Rodrigeza, pošto uz njih u ofanzivnoj liniji računa još i na Saida Berahina, Džerdana Šaćirija i na Pitera Krauča.

Još uvek nije poznato koliko je Las Palmas spreman da ponudi, ali zna se da je u pitanju suma od nekoliko miliona evra, pošto navodno Stouk ne želi više da ga šalje na pozajmice, kao prošle sezone u Majnc.

To takođe potvrđuje da Krkićevo povezivanje sa Partizanom nije realno u ovom trenutku, jer pored ogromnog obeštećenja, ne treba zaboraviti ni to da je Bojanova plata u Stouku oko dva miliona evra.

Ne treba zaboraviti ni to da je Las Palmas ovog leta dobio na pozajmicu Vitola iz Atletiko Madrida, koji je plaćen Sevilji 40 miliona evra, a klub sa Kanarskih ostrva će mu plaćati polovinu ogromnih primanja do januara.

Krkić je ponikao u Barseloni, ali je Kamp nou napustio 2011. godine kada je stigao Aleksis Sančez, pa je otišao u Romu. Kasnije je igrao još za Milan, Ajaks, da bi potom prešao u Stouk leta 2014. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Wednesday, 30.08.2017
22:15

Do godine u Partizanu.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 29.08.2017
13:59

Hese napreduje iz Las Palmasa u Stouk a ovaj pada iz Stouka u Las Palmas.

avatar
Goran_Ilic
Tuesday, 29.08.2017
18:40

ima da ispadnu verovatno

avatar
Salvatore
Tuesday, 29.08.2017
11:49

Polako, ne treba se zaletati, ne verujem ni da ce Markovic doci a kamoli Krkic. Tosic je dosao, verovatno ne za malu platu, i to je to, ne moramo nagomilavati skupe igrace, mozda tek za koju godinu ako budemo ove sezone odigrali sjajno u Evropi

avatar
peca
Tuesday, 29.08.2017
10:48

Da li vi verujete da je Partizan stasao u ozbiljan klub.Shodno svojim mogucnostima dovodi kvalitetna pojacanja.Verujem da ce narednih godina ako nastave sa ovakvim radom moci da dovode i igrace top klase.Da li vi verujete u to!? Ja verujem!

avatar
pilko
Tuesday, 29.08.2017
12:39

Ne. Ne samo Partizan nego ni jedan klub u Srbiji ne može da dovede 'top igrača' u narednih X godina. Ne postoji stabilna ekonomija koja bi to omogućava. Čak i da narednih 5 godina stalno igraju ligu šampiona ni jedan klub iz Srbije ne može da se odbrani od svih onih koji bi se ostrvili na zaradu. Naprosto živimo u okruženju u kojem je opasno biti uspešan jer će se odmah za taj uspeh zalepiti svi mogući lopovi i prevaranti. Pogledaj Vošu. Čim se pojavi neki dinar pojavi se i neki 'kontraverzni biznismen' koji ima neki ugovor iz te-i-te godine i baš njega treba namiriti. Manje više tako je i u ostalim klubovima. Dok lopovi ne odu u zatvor tako je kako je.

avatar
Gangula 2.0
Tuesday, 29.08.2017
15:20
avatar
Salone
Tuesday, 29.08.2017
10:43

Iliev lozi grobare a dovodi povredjene igrace kakvi su suma i tosic koji vise ne mogu igrati ozbiljan fudbal