Kristijano žali za Džejmsom, predlaže zamenu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.12.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac je letos napustio Madrid, a Ronaldo smatra da uprava "kraljevskog" kluba treba da mu angažuje zamenu.

EPA-EFE/Javier Lopez
EPA-EFE/Javier Lopez

Povezane vesti

Džejms Rodrigez nije kod Zidana imao preterano veliku ulogu, neretko je mečeve počinjao na klupi, a Real je letos odlučio i da ga proda, dogovorili su se Bajernom oko dvogodišnje pozajmice, nakon koje će Bavarci otkupiti njegov ugovor od Madriđana.

Mnogi su smatrali da je Real napravio grešku kada ga se odrekao, a njegovim odlaskom nije zadovoljan ni Kristijano Ronaldo.

Real je maltene izgubio sve šanse da odbrani titulu u Španiji, Barselona im beži 14 bodova, jedina nada je Liga Šampiona, ali osvajanje elitnog takmičenja treći put zaredom deluje zaista kao nemoguća misija čak i za Zidana i njegove pulene.

Rodrigez bi svakako mogao da pomogne ovakvom Realu, koji više i ne može pošteno da se osloni na Bejla, Benzemu, a Portugalac veruje da je na Realu da u januaru angažuje zamenu za Kolumbijca, kako bi popravili situaciju.

On želi Gonsala Guedeša u redovima svoje ekipe, zemljaka iz PSŽ, koji trenutno igra na pozajmici u Valensiji i pruža zaista odliče partije ove sezone.

Ronaldo je nezadovoljan prodajom i svojih bliskih prijatelja, takođe Portugalaca, Pepea i Fabija Koentraa, pa bi mu dolazak još jednog sunarodnika navodno baš prijao.

I pored toga Ronaldo veruje da je sjajna budućnost pred bivšim igračem Benfike, a veruje i da bi Real lako mogao da završi njegov transfer preko još jenog Portugalca, superagenta Žorža Mendeša.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 27.12.2017
18:52

Guedes bi mogao zamjeniti Balea

avatar
MSSZRMK
Thursday, 28.12.2017
01:46

Bejla nije tesko zameniti kada ni ne igra.

avatar
Stefoon
Wednesday, 27.12.2017
17:08

Nije on los igrac samo nema kvalitet za Real.

avatar
Bayern Premocni
Wednesday, 27.12.2017
16:16

James je bayernov . Veoma dobar igrac lepe centarsute ima ma super . Sto je i sam izjavijo Bayern je i veci od reala .

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 27.12.2017
21:56

U to ne vjeruju ni najvatreniji navijači Bajerna.

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 27.12.2017
22:44

Mislim da je rekao da je Bajern na istom nivou kao i Real (što i jeste tačno), ali da je Bajern veći klub, ne vjerujem. Vrlo lako može Bajern sa Jupom uzeti LŠ, a možda bi Draksler bio bolji izbor nego Karasko.

avatar
Bayern Premocni
Wednesday, 27.12.2017
22:13

To je James rekao . Bayern osvaja Ls ove godine jos kada bi mogli dovesti carasca iz Atletika bilo bi super

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 27.12.2017
12:19

Prosle godine je Hames imao veoma mali doprinos duploj kruni, tako da ne moyemo o njemu pricati kao o razlogu ovosezonskih losih igara.

avatar
Wednesday, 27.12.2017
16:22

Jedini razlog su povrede i nedavanje sanse mladim igracima, Modric Kros i Kazemiro igraju svaku utakmicu skoro a Sebaljos je po formi daleko ispred Krosa i Kazemira, jos je i defanzivno i ofanzivno orijentisan. Zidan mora razmisliti zasto je Sebaljos bio najbolje ocenjeni vezni igrac prosle sezone u primeri, imao je oduzetih lopti skoro ko Ljorente koji je takodje na klupi a proglasen je najboljim defanzivnim veznim u spaniji. Ronaldo se trudi vise nego ikad ali dzaba mu sad nesebicnost jer sada kada treba biti sebican on to nije a kada ne treba on to jeste, kad i nema kome da doda, onako je dodavao Bejlu ili Benzemi koji je umeo da pogodi gol ponekad, sada Benzema to ne moze nikad, a i njegovi promasaji su zarazili pola tima, Ronaldo, Kros, Modric, Isko kao i Kazemiro su zivot promasili u ovoj sezoni a ne gol... ono sto je Kros lagano realizovao sada mu je nocna mora.

avatar
Friday, 29.12.2017
15:16

Karvahal je najbitniji sraf u celoj postavi Reala, on proigrava napad i cuva odbranu sa Varanom, sve se videlo koliko je nedostajao.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 28.12.2017
12:51

Ima istine u svemu tome. Sad je vrijeme da Ronaldo izvlaci... Mozda je i nedostatak srece jedan od razloga lose sezone, a drugi je Zidanova nesklonost ka izmjenama u prvih jedanaest. Uporno forsira isti tim i kad je neko u formi i kad nije. Benz je mozda zasluzio kredit za proslu sezonu, za ovu tesko. Modric, cini mi se, nije bas na istom nivou kao prosle godine, Karvahal je dosta nedostajao.... Sve kad se sabere, bolje i nije moglo.

avatar
Savoa
Wednesday, 27.12.2017
11:44

Tacno, Guedes je bomba i podseca na Ronalda.