Kristijano jasan, evo gde će igrati naredne sezone i sa kojim ciljem!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.08.2020.
18:33
Izvor: Sportske.net

Već dve godine je u Torinu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je na iznenađenje mnogih stigao u redove Juventusa leta 2018. godine, "Stara dama" je izdvojila rekordnih 100 miliona evra za njegove usluge.

Trebalo mu je malo vremena da se navikne na novu sredinu, ali kada se privikao nastavio je nemilice da trese mreže, postigao je 21 gol u prvoj sezoni u Seriji A, ove je dao 10 više.

Nekarakteristično je odlučio na dva kola do kraja da se praktično povuke iz trke za "Zlatnu kopačku", te je Ćiro Imobile postao najbolji strelac Kalča i Evrope.

Osvojio je Ronaldo i ove sezone titulu u Seriji A, a u medijima su se pojavile priče da bi zbog lošeg odnosa sa Sarijem mogao i da razmisli o promeni sredine ovog leta.

Ipak, istina je daleko drugačija.

On se u objavi na "Instagramu" pohvalio novom titulom i najavio da sledeće sezone ide po treću, inače 10. uzastopnu za Juve u Seriji A.

"Srećan sam što sam osvojio poslednje dve od devet vezanih titula sa Juventusom. Deluje lako, ali nije. Godinu za godinom sa talentom, posvećenošću i napornim radom možete da ostvarite svoje ciljevve i budete bolji nego ranije! Idemo po treću!", napisao je 35-godišnji Portugalac.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 03.08.2020
01:25

I ove sezone je osvojio titulu u Seriji A. Pohvalio se na 'Instagramu' novom titulom i srećan je što je osvojio poslednje dve titule u Seriji A. :D Sasvim očekivano se 'povukao' iz trke za ZK jer je to smešan trofej koga je osvajalo 40 različitih fudbalera, uključujući i njega dok još nije došao na nivo da osvaja trofeje (LŠ i nacionalne lige) koje osim njega nijedan fudbaler u istoriji fudbala nikada nije osvojio. :D