Krenuo Juventus, Sari očekuje još zastrašujući poker pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.07.2019.
09:32
Izvor: Sportske.net

Juve i dalje nije završio poslove, žele desnog beka, štopera, vezistu i napadača, imena poznata, videćemo šta će uspeti da realizuju od Sarijevih želja...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Pripreme Juventusa kreću danas, većina igrača je stigla u Kontinasu, nema Matuidija i Ronalda, njih dvojica su slobodni još nekoliko dana, zbog učešća na finalnom turnire Lige nacija.

Očekuje se da Portugalac stigne u Torino za vikend i priključi se timu.

Novi igrači su Remzi, Demirel i Rabio, Romero koji je kupljen ovog leta se odmah vratio na pozajmicu u Đenovu.

Tim još nije formiran, italijanski mediji se bave onim što je Sari tražio od Paratićija i Nedveda, kada su u pitanju pojačanja.

Naime, čeka se prodaja Kansela, Bajernu ili Sitiju, Juve bi doveo Darmijana iz Junajteda koji može da pokrije obe pozicije, kraj levog i desnog boka.

Na korak je angažovanje De Lihta koji bi trebalo da bude pojačanje leta, kako tvrde mediji u Holandiji, ostali su detalji i fudbaler bi u narednih 48 časova trebalo da stigne u Torino.

Svi igrači, među njima i Iguain koga Juventus želi da proda Romi krenuće na pripreme, Argentinac se nada da bi mogao da ostane u klubu, pogotovo što Sari navodno nije za opciju dovođenja Ikardija. On je tražio da Juve umesto toga proba da kupi Kjezu, koga Fiorentina ne pušta, a veruje se da bi Kin trebalo da ostane, kao i Dibala, što se tiče ofanzive.

Mandžukić je sinoć doleteo, za njega verovatno nema mesta, Kedira čeka ponude iz MLS, a Matudidi bi mogao da završi u Monaku.

Juventus neće prodati ni Aleksa Sandra, verovatno ni Daglasa Koštu, a Sari ima ideju da pokuša sa Kvadradom na mestu desnog beka, ako ode Kanselo.

Pogba će ostati izgleda samo san, on je bliži Realu, Paratići ipak ćuti, očekuje se da izvuče neki kec iz rukava, ali opšti je utisak da bi Juve mogao da, osim De Lihta i Darmijana, dovede samo još Zaniola u zamenu za Iguaina, kao i da proba sa Kjezom do kraja prelaznog roka. Dogovor imaju sa igračem, ali Fiorentina ne želi da ga proda, ni za 100 miliona, kako je rekao Roko Komiso, novi vlasnik kluba.

Bufon se vratio, Perin će verovatno otići u Portugal ili eventualno u Fiorentinu, Barzalji se povukao, a Bonući, i ako dođe De Liht, ne želi da napusti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 11.07.2019
09:46

Ikardi je godinama najbolji centrafor u Italiji. U Juventusu bi ubjeđen sam bio još bolji i dodatno se razvio kao igrač. Šteta da takav igrac najbolje godine provede u klubu koji nije konkutentan za osvajanje trofeja.

avatar
scofield
Wednesday, 10.07.2019
14:51

Zasto su zapeli Kansela da prodaju nije mi jasno, potpuno nepotrebno. Jedan od najboljih bekova

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 10.07.2019
11:30

Ako Kanselo bas mora da ide , desni bek ! De Liht ... i toliko ! Nikakav Ikardi , ni 100ku za Kieza ! Darmian ? Nemojte me ...

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 10.07.2019
12:37

Izvini anjeli nismo ze prepoznali, sta li vi tripujete sa tim stavom kao da nesto odlucujete u klubu

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 10.07.2019
17:22

Ne odlucujemo naravno ali imamo pravo reci svoje misljenje pa makar bilo i krivo

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 10.07.2019
10:49

Ovaj juventus ne izgleda nista specijalno, liga sampiona ostaje samo san

avatar
Markos
Wednesday, 10.07.2019
12:54

Ronaldo,De Ligt,Chielini,Sandro,Dibala,Pjanic,Rabio,Remzi,Costa... Sve je to smijesno za za mocni Junajted

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 10.07.2019
15:19

Normalno buraz zato smo vas i nakantali u sred torina

avatar
Dača
Wednesday, 10.07.2019
15:13

Vama je i učešće u istoj postalo san.

avatar
La bestia negra
Wednesday, 10.07.2019
09:45

Najgora stvar koja je mogla da se desi ovom sajtu je dolazak Ronalda u Juve,zna se koliko ste ostrasceni kada su oni u pitanju posebno jos kad su se spojili...Svaki dan iste price da ce doci pola sveta i da se Ronaldo vraca na pripreme i uziva na odmoru koga to interesuje.Non stop nesto zastrasujuce rekordi bla bla,a LS prc.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 10.07.2019
12:38

Najsmesnije od svega je sto se na njihovim vestima pusta odmah dok na nekim se ceka i po ceo dan