Krenulo rasipanje Reala, dva velikana u klinču oko Španca!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.03.2019.
16:44
Izvor: Sportske.net

Sezona je praktično već gotova za Madriđane, na leto nas očekuju velike promene.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala doživeli su poraz od Ajaksa na svom "Santijago Bernabeu" u revanš meču osmine finala Lige šampiona rezultatom 1:4, pa tako "Kopljanici" sa ukupnih 5:3 idu među osam najboljih ekipa.

To takođe znači da ćemo nakon tri godine imati novog prvaka Evrope u klupskom fudbalu, a isto tako je postalo jasno da će Real sezonu okončati samo sa osvojenim trofejom na Svetskom klupskom prvenstvu.

Zaostaju Madriđani 12 bodova za Barselonom u Primeri, ima Solari ispred sebe nemoguću misiju da to sustigne, od velikog rivala su ispali u polufinalu Kupa kralja.

Jasno je dakle da će se u upravi već okrenut sastavljanju tima za narednu sezonu, bez sumnje nas očekuju velike promene.

Jedan od igrača koji bi mogao da napusti redove "Los Blankosa" je i Marko Asensio.

Marko Asensio Real Madrid

Španac ima solidnu sezonu, iako je često izostavljan iz startne postave, a za njegove usluge su veoma zainteresovani Juventus i Liverpul.

"Stara dama" ima težak zadatak u Ligi šampiona, u prvom meču osmine finala su u Madridu izgubili od Atletika 2:0, a ako ispadnu u prvoj rundi nokaut faze takmičenja, jasno je da će narednog leta učinti sve da dodatno pojačaju ekipu, kako bi napali osvajanje toliko željenog "ušatog" trofeja.

Liverpul je sa druge strane pao na drugo mesto u Premijer ligi, gostuju Bajerna u revanš meču osmine finala Lige šampiona, nakon što na "Enfildu" nije bilo golova i sve se više čini da bi sezona koja je toliko obećavala mogla da se završi bez trofeja.

Ukoliko to bude slučaj, jasno je i da će uprava "Redsa" na sve načine pokušati da se pojača na leto, a poznato je da je Klop veliki poštovalac kvalilteta Marka Asensija, koji je i ranije povezivan sa prelaskom u redove Liverpula.

Španac koji je u Real stigao iz Majorke će svakako biti skup, videćemo da li "Bjankoneri" i "Redsi" mogu da ga priušte narednog leta, ali i da li su u Madridu spremni da se odreknu usluga jednog od najtalentovanijih španskih fudbalera u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 06.03.2019
20:21

krs tim. Sta reci za tim kojem je jedan igrac bio sve? sada redovno primaju minimum 4 komada...

avatar
Jiren
Wednesday, 06.03.2019
23:59
avatar
Jiren
Thursday, 07.03.2019
00:00

Ulozite vi jos jedno dve milijarde pa mozda i vidite finale lige sampiona

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 06.03.2019
20:03

Sumnjam da ima Juve novac za njegovo dovodjenje a Loserpool jedino u slucaju da prodaju Salaha, sto sumnjam. Mnogo je realnije da ga Dovede Bayern ili PSG pa cak i City

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 06.03.2019
18:55

Bejl, Vaskez i Benzema su fudbaleri u napadu koje treba prodati, Asensiju nisu ni dali da igra tako da ima mnogo precih od njega koji trebaju da idu.

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 06.03.2019
18:32

Moj atiha patnja za Junajtedov napad za marednih 10 godina. Marsijal, Rasford i Asensio.

avatar
GoHard
Wednesday, 06.03.2019
18:32

Juce ga niko nije mogao zaustaviti a on greje klupu nekom Vinisijusu Bejlu i Vaskezu i treba da ode, da postigne hettrik protiv nas i da ga proslavi sa srednji prstom jer trener u Realu ne postoji.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 06.03.2019
18:10

Dobar igrac ali je trenutno van forme

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.03.2019
17:57

Ne dobija priliku ali uz Viniciusa jedini nesto valja u tom napadu...