Krenule pripreme za narednu sezonu u Severnom Londonu, jedna stvar završena, naciljana i prva meta!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.06.2018.
00:01
Izvor: Sportske.net

Planovi se polako realizuju, sledi napada na talentovanog vezistu kog traži pola Engleske.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Uspeli su da odbiju nalet madridskog Reala, koji je žarko želeo Maurisija Poketina, ali je Argentinac još pre odlaska Zidana iz Madrida parafirao novu saradnju sa klubom iz Severnog Londona i nema nameru da menja planove.

Krenuli su tako u upravi i sa spremanjem ekipe za narednu sezonu, a prvi posao koji su obavili je aktiviranje klauzule u ugovoru holandskog čuvara mreže Majkla Vorma.

Iskusnom golmanu je saradnja isticala ovog leta, ali je uprava iskoristili mogućnost da saradnju produži na još godinu dana.

Nakon toga, Sparsi se okreću i transfer pijaci, pokušaće da pojačaju ekipu kako bi ostavili što bolji utisak na novom stadionu i napali trofeje, koji su im prethodnih godina uprkos dobrim igrama izmakli.

Prema pisanju britanskog "Telegrafa", prva meta Maurisija Poketina je zvezda Aston Vile Džek Griliš.

Mladi reprezentativac Engleske je imao dobru sezonu u Birmingemu, igrao je sa Vilom i finale doigravanja za plasman u elitu, ali je izgubio od Fulama.

Britanski mediji su prenosili da je interesovanje za Griliša veliko, pominjan je čak i Mančester junajted kao njegova moguća destinacija, a realno je delovala priča da je Lester spreman da ga dovede kao zamenu za Rijada Mareza.

Ipak, sada su se u priču uključili i Sparsi, a prema pisanju uglednog lista ekipa iz Severnog Londona je i prvi favorit za njegov potpis.

Predsednik "Pevaca" Danijel Levi veruje da bi mogao da ga angažuje za čak 20 miliona evra, iako Vila navodno ne želi da ga proda za manje od 50.

Ipak, Levi smatra da ekipa iz Birmingema neće moći da tvrdi pazar, jer se nalaze u finansijskim problemima, kako su uložili veliku novac u nadi da će se vratiti u PL, ali kako nisu uspeli ni ove godine, usledili su problemi.

Poketino je u Totenhemu afirmisao nekoliko mladih engleskih fudbalera, najveće uspehe imao je sa Harijem Kejnom i Dele Alijem, a Griliš je pritom sa potonjim i u dobrim odnosima, te nema sumnje da bi Totenhem bio idealna sredina za njegov razvoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 08.06.2018
21:42

Iduće godine vredeće 100 mil.Napraviće od njega Poketino drugoh Allija

avatar
mosala1983
Friday, 08.06.2018
17:10

Он би да прода прескупо а да плати јефтино. Све најгоре Леви.

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.06.2018
14:38

50 miliona onaj padavicar?